Κωνσταντίνος Τσομώκος 29 Σεπτεμβρίου 2021 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2021 Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των θερμαντηρων της εταιρείας eheim ο θερμαντήρας eheim jager vs eheim thermo control Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 29 Σεπτεμβρίου 2021 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει διαφορά , νομίζω ότι είναι ο ίδιος θερμαντήρας O eheim thermocontrol e είναι διαφορετικός όπως και ο EHEIM thermopreset . EHEIM thermopreset Eheim Thermocontroleheim thermocontrol e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Σεπτεμβρίου 2021 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2021 Η Διαφορά νομίζω είναι ότι ο δεύτερος μπορεί και να σπάσει το γυαλί όταν κάνεις αλλαγές νερού και δεν τον κλείσεις. Ο τρίτος δεν σπάει κλείνει αυτόματα όταν πέσει η θερμοκρασία η αν ανέβει η θερμοκρασία και γενικά είναι πιο ενισχυμένος όσο αφορά το γυαλί και εσωτερικά τα σύρματα. Αλλά καλύτερα άκου τον Μαρινο γιατί μπορεί όντως να μην έχουν διαφορά για να πουλάνε οι εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspmos 29 Σεπτεμβρίου 2021 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2021 Νομιζω οτι αυτοι που γραφουν απο εξω Jaeger ειναι η παλια εκδοση, απλα υπαρχουν στα καταστηματα μεχρι να φυγουν. Οι τρεχοντες θερμαντηρες της Eheim, συμφωνα με την σελιδα τους ειναι οι παρακατω. Και γιατι να μην παρεις εναν πλαστικο και να μην σπασει ξανα το γυαλι ποτε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 30 Σεπτεμβρίου 2021 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος aspmos έγραψε: Νομιζω οτι αυτοι που γραφουν απο εξω Jaeger ειναι η παλια εκδοση, απλα υπαρχουν στα καταστηματα μεχρι να φυγουν. Οι τρεχοντες θερμαντηρες της Eheim, συμφωνα με την σελιδα τους ειναι οι παρακατω. Και γιατι να μην παρεις εναν πλαστικο και να μην σπασει ξανα το γυαλι ποτε; Πιος σου είπε ότι δεν σπάνε φίλε μου όταν μένουν έξω από το νερό τότε σπάνε η καίγονται. Και όσο αφορά για τι πλαστικό η το γυαλί και από τιτάνιο θερμοστάτες φυσικά και το γυαλί είναι καλύτερα σε ποιότητα για το ενυδρείο. Ανέμενε για τους πιο έμπειρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Τσομώκος 30 Σεπτεμβρίου 2021 Author #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 O Thermopreset είναι μόνο για θερμοκρασία 25.Δεν έχει να ρυθμίσεις άλλες θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspmos 30 Σεπτεμβρίου 2021 #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Πιος σου είπε ότι δεν σπάνε φίλε μου όταν μένουν έξω από το νερό τότε σπάνε η καίγονται. Και όσο αφορά για τι πλαστικό η το γυαλί και από τιτάνιο θερμοστάτες φυσικά και το γυαλί είναι καλύτερα σε ποιότητα για το ενυδρείο. Ανέμενε για τους πιο έμπειρους Στην προτερη ενασχοληση μου με τα ενυδρεια μου ειχε συμβει να ραγισει το γυαλι σε θερμαντηρα Eheim, επειδη μαλλον εγω εκανα βλακεια και αλλαξα αποτομα την θερμοκρασια του νερου, τον χτυπησα καπου δεν ξερω. Ο πλαστικος αυτο δεν μπορει να το παθει. Δες εδω βιντεο που τον βαρανε με σφυρι και δεν παθαινει τιποτα. Μηπως μπορεις να μου βρεις μια φωτογραφια απο καποιον σπασμενο πλαστικο; Για το νεο ενυδρειο μου πηρα πλαστικο γιατι μου αρεσει ο τροπος που ρυθμιζεις θερμοκρασια, λειτουργει και σαν θερμομετρο, ειναι πολυ λεπτος και μαυρος οποτε κρυβεται ευκολα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 30 Σεπτεμβρίου 2021 #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 42 λεπτά, το μέλος aspmos έγραψε: Στην προτερη ενασχοληση μου με τα ενυδρεια μου ειχε συμβει να ραγισει το γυαλι σε θερμαντηρα Eheim, επειδη μαλλον εγω εκανα βλακεια και αλλαξα αποτομα την θερμοκρασια του νερου, τον χτυπησα καπου δεν ξερω. Ο πλαστικος αυτο δεν μπορει να το παθει. Δες εδω βιντεο που τον βαρανε με σφυρι και δεν παθαινει τιποτα. Μηπως μπορεις να μου βρεις μια φωτογραφια απο καποιον σπασμενο πλαστικο; Για το νεο ενυδρειο μου πηρα πλαστικο γιατι μου αρεσει ο τροπος που ρυθμιζεις θερμοκρασια, λειτουργει και σαν θερμομετρο, ειναι πολυ λεπτος και μαυρος οποτε κρυβεται ευκολα. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που θέλω πω είναι ότι σκάνε με διαφορά των τρίτο θερμοστάτη δεν θα το κάνει γιατί κλίνει αυτόματα. Τώρα εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω από θερμοστάτη τιτάνιο τι μπορεί να πάθει εν λειτουργία έξω από το νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος