Dimitri45 18 Σεπτεμβρίου 2021 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα !!! Έχω ένα ενυδρειο 120Λ ποσά χρυσόψαρα μπορώ να βάλω ;; Θέλω πιο πολύ να βάλω oranda goldfish και το τηλεσκόπιο goldfish !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Σεπτεμβρίου 2021 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα . Διάβασε αυτό και θα πάρεις την απάντηση που ψάχνεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 18 Σεπτεμβρίου 2021 Author #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ βοήθησε αρκετά μπορώ να πω !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Σεπτεμβρίου 2021 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Dimitri45 έγραψε: Καλησπέρα στην παρέα !!! Έχω ένα ενυδρειο 120Λ ποσά χρυσόψαρα μπορώ να βάλω ;; Θέλω πιο πολύ να βάλω oranda goldfish και το τηλεσκόπιο goldfish !!! Καλησπέρα φίλε μου. Αυτή τη στιγμή πόσα ψάρια έχεις μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 18 Σεπτεμβρίου 2021 Author #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 Σήμερα πήρα και το τρίτο !!! Έχω και 3 Boden fish !! Απλά επειδή δεν ξέρω πιο να προτοδιαλεξω μου αρέσουν όλα ?? οπως είδα και στο αρθο που μου έστειλε ο Μαρίνος δεν με παίρνει να βάλω αλλα νομίζω !!??( ανεβάζω και μια φωτό να δείτε ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Σεπτεμβρίου 2021 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 (edited) Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με αυτά. Άντε να πάρεις άλλο ένα αλλά να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις άριστη φιλτρανση. Τι φίλτρο έχεις τώρα? Τα άλλα ψάρια που έχεις μέσα τι είναι? Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2021 - killerknight Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Σεπτεμβρίου 2021 #7 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 @killerknight ή κάποιος άλλος συντονιστής να μεταφέρει το παρόν θέμα στην κατηγορία Ψάρια κρύου νερού σε παρακαλώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 18 Σεπτεμβρίου 2021 Author #8 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με αυτά. Άντε να πάρεις άλλο ένα αλλά να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις άριστη φιλτρανση. Τι φίλτρο έχεις τώρα? Τα άλλα ψάρια που έχεις μέσα τι είναι? Έχω ένα εξωτερικό φίλτρο tetra EX 800 plus !!! Τα αλλά ψαράκια που έχω έσω στην Γερμανία τα λέμε Boden fish δηλαδή αυτά που τρέφονται από την άμμο κάτω !! Δεν ξέρω πως λέγοντα στα ελληνικά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Σεπτεμβρίου 2021 #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 17 λεπτά, το μέλος Dimitri45 έγραψε: Έχω ένα εξωτερικό φίλτρο tetra EX 800 plus !!! Τα αλλά ψαράκια που έχω έσω στην Γερμανία τα λέμε Boden fish δηλαδή αυτά που τρέφονται από την άμμο κάτω !! Δεν ξέρω πως λέγοντα στα ελληνικά !! Αυτά λοιπόν τα ψάρια (τα οποία κατάλαβα ότι μάλλον είναι corydoras)δεν πάνε με χρυσόψαρα. Οπότε δυστυχώς θα πρέπει να τα δώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος