Alekos Megas 13 Σεπτεμβρίου 2021 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά,έχω μια γκαπινα η οποία έχει ένα φούσκωμα και ένα μικρό μαύρο σημάδακι το οποίο δεν φαίνεται στην φώτο,αλλά δεν νομίζω να είναι εγκυμοσύνη...ίσως κάποια αρρώστια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 13 Σεπτεμβρίου 2021 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα γίνεις ψαρομπαμπάς και μάλιστα σύντομα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 13 Σεπτεμβρίου 2021 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2021 Τι να πω, μακάρι να είναι έγκυος Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPapak13 13 Σεπτεμβρίου 2021 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 30 λεπτά, το μέλος Alekos Megas έγραψε: Τι να πω, μακάρι να είναι έγκυος Το μαυρο σημαδι στη κοιλια μαζι με το φουσκωμα μας δειχνει οτι ειναι εγκυος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 13 Σεπτεμβρίου 2021 Author #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2021 Λάθος μου παρέλειψα ,το μαύρο σημάδακι είναι κάτω από το κεφάλι και όχι από πίσω..έχει και από πίσω αλλά πολύ μικρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 14 Σεπτεμβρίου 2021 #6 Share 14 Σεπτεμβρίου 2021 Νομίζω πως είναι εγκυος... Παρ' όλα αυτά, ίσως να βοηθούσε μια φωτογραφία που να φαίνεται το σημαδι που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 15 Σεπτεμβρίου 2021 Author #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2021 με λίγη προσπάθεια φαίνεται,αυτό που είναι σαν"ν" ανάποδο κάτω δεξιά. Καλύτερη δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω διότι από όρεξη πάει πολύ καλά και κολυμπάει επίσης καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 20 Σεπτεμβρίου 2021 Author #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2021 Σήμερα κατέληξε το έρημο το ψαράκι ???⚰️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 20 Σεπτεμβρίου 2021 Author #9 Share 20 Σεπτεμβρίου 2021 Από εχθές παρατήρησα ότι κάποια λέπια κάτω από το κεφάλι προεξηχαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPapak13 20 Σεπτεμβρίου 2021 #10 Share 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Alekos Megas έγραψε: Από εχθές παρατήρησα ότι κάποια λέπια κάτω από το κεφάλι προεξηχαν dropsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 20 Σεπτεμβρίου 2021 Author #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 37 λεπτά, το μέλος NikosPapak13 έγραψε: dropsy Μήπως υπάρχει κάποια θεραπεία γι'αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPapak13 20 Σεπτεμβρίου 2021 #12 Share 20 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος Alekos Megas έγραψε: Μήπως υπάρχει κάποια θεραπεία γι'αυτό; Υπαρχει αλλα οι πιθανοτητες για να σωθει ενα ψαρι ειναι λιγες...Το dropsy αν θυμαμαι καλα ειναι συμπτωμα μιας βακτηριακης λοιμωξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος