Kostis Kokkos 4 Σεπτεμβρίου 2021 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα.ειμαι νέος στο σπορ και εχθές έφερα τα Guppy σπίτι.βρισκεται ότι κάποια από αυτές στη φωτό είναι έγγυος;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Σεπτεμβρίου 2021 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου. Πες μας λίγα λόγια για το ενυδρείο σου. Πόσα λίτρα είναι, τι φίλτρο έχει, είναι στρωμένο? Βγάλε και φωτογραφία με ολόκληρο το ενυδρείο σου τα το δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 4 Σεπτεμβρίου 2021 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα και καλωσόρισες, ακομη κι αν δεν είναι εγκυος καποιο, εάν εχεις μέσα αρσενικό, σίγουρα θα μείνει σύντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostis Kokkos 4 Σεπτεμβρίου 2021 Author #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Merlin Betta έγραψε: Καλησπέρα και καλωσόρισες, ακομη κι αν δεν είναι εγκυος καποιο, εάν εχεις μέσα αρσενικό, σίγουρα θα μείνει σύντομα... Απλά τις βλέπω πολύ φουσκωμένες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Σεπτεμβρίου 2021 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 πριν 34 λεπτά, το μέλος Kostis Kokkos έγραψε: Απλά τις βλέπω πολύ φουσκωμένες.... Φίλε μου αν δε μας βοηθήσεις δε θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε σίγουροι για το λόγο που είναι το ψάρι σου έτσι αν δεν έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για το περιβάλλον στο οποίο ζει. Μπορεί ναι είναι γονιμοποιημένο, μπορεί όμως και να έχει βακτηριακή μόλυνση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 4 Σεπτεμβρίου 2021 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 Έτσι όπως είναι η φωτογραφία με τα 4 κορίτσια με την πίσω μαύρη τους κοιλίτσα είναι έγκυες!! ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Σεπτεμβρίου 2021 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2021 ...μα τα γκαπάκια είναι συνέχεια έγγεια, σχεδόν συνέχεια έχουν αυγά είτε γονιμοποιημένα είτε περιμένουν να γονιμοποιηθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος