Virgo 3 Σεπτεμβρίου 2021 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα, πολύ καινούργια στο χόμπι και σήμερα πήρα τις πρώτες μου γαρίδες μαζί με ένα φυτό. Είναι γλυκού νερού το ενυδρειο.Ξαφνικά βρηκα αυτο. Τι ν είναι άραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 3 Σεπτεμβρίου 2021 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, εγώ λέω ότι είναι ζυγόπτερα στην φάση της προνύμφης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virgo 3 Σεπτεμβρίου 2021 Author #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μοιάζει πράγματι. Πως βρέθηκε βέβαια ; Ποιος ξέρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 3 Σεπτεμβρίου 2021 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ θα το έβγαζα από το ενυδρείο και θα το πήγαινα στον κήπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virgo 3 Σεπτεμβρίου 2021 Author #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2021 Εννοείται πως το εβγαλα. Βρηκα ακόμη ένα. Ίσως προήλθε από το φυτό που πήρα. Ευχαριστω πολύ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 3 Σεπτεμβρίου 2021 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2021 προνυμφη λιβελουλας βγαλ την χτες απο το ενυδρειο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virgo 5 Σεπτεμβρίου 2021 Author #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2021 On 3/9/2021 at 10:10 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: προνυμφη λιβελουλας βγαλ την χτες απο το ενυδρειο Εβγαλα και αυτήν και άλλες 10! Με βρήκε κακό. Βρηκα και μια γαρίδα νεκρή . Εύχομαι να μην είναι από αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος