mihalis19 30 Αυγούστου 2021 #1 Share 30 Αυγούστου 2021 Μολις Ξανά έστησα το θαλλασσινο μου. Μπορεί κάποιος να μου θυμησει πως δουλεύει το tunze 9004? Το έβαλα με το νερό να είναι στην μέση στις γριλιες. Και αέρα τέρμα ανοιχτό. Αλλα κάνει παλυ θόρυβο. Δεν θυμάμαι να έκανε τόσο παλιά. Μόλις έκλεισα τον αέρα σταμάτησε. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Αυγούστου 2021 #2 Share 31 Αυγούστου 2021 Για δοκίμασε να το κουνήσεις λιγακι μεσα στο νερο , μηπως εχει παγιδεύτει αέρας μέσα στον θάλαμό του και γιαυτό κανει ετσι. Διαφορετικά καλο θα ηταν να το λύσεις, να δεις τι γινεται μέσα στο impeller να το πλύνεις να φυγουν τυχών σκόνες κλπ και να το ξαναβάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 31 Αυγούστου 2021 #3 Share 31 Αυγούστου 2021 Εχω και εγω 9004. Πιανει λιγα άλατα μεσα. Στο φυλλαδιο συντηρησης γραφει, οτι πρεπει να βαλεις 5μλ ξυδι στο σωληνακι αερα και να περιμανεις 10 λεπτα και μετα να ξεπλυνεις με νερο. Δες το στο site της tunze. Νομιζω η καλυτερη λυση , οπως ειπε και ο submarine1981, εινα να το λυσεις και να καθαρισεις ολα με ξυδι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis19 31 Αυγούστου 2021 Author #4 Share 31 Αυγούστου 2021 (edited) Επειδή στήνω το ενυδρείο από την αρχή αυτό ακριβώς έκανα. Το εκανα ολοκαινουργιο. Θα σας βγάλω ένα βίντεο να δείτε. Επίσης έχω μια απορία το πλαστικό το διάτρητο που έχει από κάτω έχει 2 θέσεις. Μπαίνει στην πάνω ή την κάτω? Αν θυμάμαι καλά από παλιά όταν το έβαζα στην πάνω έκανε έτσι θόρυβο. Στην κάτω δεν κάνει. Δεν είμαι σίγουρος όμως Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2021 - mihalis19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 1 Σεπτεμβρίου 2021 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2021 και εγω νομιζω κατω το εχω. Θα το δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος