Jump to content

Sos

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΓΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!;;;;;

Εχεις φιλτρο στο ενυδρειο; Αεραντλια;

Αν ναι, βαλε αεραντλια στο ενυδρειο να δουλευει και το στομιο του φιλτρου να ειναι λιγο πανω απο την επιφανεια νερου. Ετσι γινεται καλη οξυγονωση του νερου.

Δες η θερμοκρασια να ειναι χαμηλη (οχι πανω απο 25 βαθμους.

Αν θα μου πεις πόσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου, θα σου πω πόσα ml οξυζενε 3% μπορεις να ριξεις στο ενυδρειο.

Και ο θεος-βοηθος.

πριν 15 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε:

Εχεις φιλτρο στο ενυδρειο; Αεραντλια;

Αν ναι, βαλε αεραντλια στο ενυδρειο να δουλευει και το στομιο του φιλτρου να ειναι λιγο πανω απο την επιφανεια νερου. Ετσι γινεται καλη οξυγονωση του νερου.

Δες η θερμοκρασια να ειναι χαμηλη (οχι πανω απο 25 βαθμους.

Αν θα μου πεις πόσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου, θα σου πω πόσα ml οξυζενε 3% μπορεις να ριξεις στο ενυδρειο.

Και ο θεος-βοηθος.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ.ΤΟ ΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.40 ΛΙΤΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.....  αυτοκτονησε το ψαρι.... Και μαλλον δεν κανω πλακα, γιατι τα χρυσοψαρα δεν ζουν σε 40λ χωρις φιλτρο. Και πολύ αντεξε.... Κριμα....

Θελω να πιστευω, πως αν θα ξαναπαρεις το ψαρακι, πρώτα θα πεσει καλο διαβασμα για το πως πρεπει να το κρατησεις.....μιλαμε για καλες συνθηκες διαβιωσεις και οχι απλα επιβιωση και αργο θανατο......

Για οξυζενε - παιρνεις απο φαρμακειο αυτο - https://zarbis.gr/product/οξυζενε-1000-ml/?lang=en

Υπαρχει και μικρη συσκευασια 50 ή 100 μλ αν δεν κανω λαθος. Θελεις 10 ml για τα 40 καθαρα λιτρα. Πρεπει να το ριχνεις  αργα απο συριγγα συνεχια ανακατευοντας το νερο στο ενυδρειο, αλλιως θα καψεις το ψαρι.

Σε παρακαλω, διάβασε αυτο το αρθρο πρώτα και μετα μιλαμε -

• Like 1

πριν 5 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε:

MΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ

πριν 3 ώρες, το μέλος Zozefina Partsalakh έγραψε:

MΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ

Θα σε παρακαλέσω αν είναι εφικτό να γράφεις με πεζά μιας και είναι μέσα στους όρους του forum . 

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ανθεκτικά ψάρια άλλα όπως σου είπε και η Ναταλία παραπάνω δεν διαβίωνε άλλα προσπαθούσε να επιβιώσει . Παλαιότερα τα είχαμε και σε γυάλες .

Το σωστό όμως είναι να βάζουμε το κάθε είδος στο ενυδρείο που του πρέπει . 

Αν σου είναι εύκολο μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία του ενυδρείου ; 

Καλό είναι να διαβάσεις και αυτό 

Έγινε επεξεργασία - marinos
  • Like 1

πριν 3 ώρες, το μέλος Zozefina Partsalakh έγραψε:

Φιλη μου, στα πετ σοπ οι περισσοτεροι κοιτανε απλα να πουλησουν.....

Αν θα σου ελεγε ο πετ σοπας, πως για ενα χρυσοψαρο θα χρειαστεις ενα ενυδρειο 200λ, θα το πιστευες; Αν θα σου ελεγε, οτι πρεπει να πάρεις και το εξωτερικο φιλτρο με 100€ και το να και το άλλο..... και στο τελος ο λογαριασμος θα πιασει 400-500€....

Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα. Εννοείται ότι θέλουν αυτά τα λίτρα γιατί φτάνουν μέχρι και τα τριάντα πέντε εκατοστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...