NickCavGr 23 Αυγούστου 2022 Author #101 Share 23 Αυγούστου 2022 Danio margaritatus ηταν η πρώτη μου επιλογη όταν ξεκίνησα το ενυδρείο. Kοιτάω και το Danio erythromicron. Eνώ από τις άλλη σκέφτομαι μήπως βάλω κανα ζευγάρι κιχλίδες από τα μικρά (3-4 εκ) αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Στις νέες μετρήσεις που έκανα βρήκα: pH: 6,8Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5-> 0 Αυτό με τα νιτρικά ποτέ δεν το κατάλαβα να ειναι το τελευταίο 6μηνο σχεδόν 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickCavGr 23 Αυγούστου 2022 Author #102 Share 23 Αυγούστου 2022 (edited) Bασικά όταν έλεγα κιχλίδες εννοούσα Dwarf Gourami (μετά είδα οτι ειναι λαβυρινθόψαρα) αλλα από ότι διαβάζω οι γαρίδες μου θα γίνυν μεζές σωστά; Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2022 - NickCavGr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 23 Αυγούστου 2022 #103 Share 23 Αυγούστου 2022 πριν 6 ώρες, το μέλος NickCavGr έγραψε: Bασικά όταν έλεγα κιχλίδες εννοούσα Dwarf Gourami (μετά είδα οτι ειναι λαβυρινθόψαρα) αλλα από ότι διαβάζω οι γαρίδες μου θα γίνυν μεζές σωστά; Άμα πετύχεις και το Dwarf Gourami σε lemon είναι ότι καλύτερο σε χρωματισμό στο είδος.. Αν είναι full φυτεμένο το ενυδρείο σου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γενικά με τις γαριδούλες σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickCavGr 23 Αυγούστου 2022 Author #104 Share 23 Αυγούστου 2022 (edited) 1 hour ago, mik7 said: Άμα πετύχεις και το Dwarf Gourami σε lemon είναι ότι καλύτερο σε χρωματισμό στο είδος.. Αν είναι full φυτεμένο το ενυδρείο σου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γενικά με τις γαριδούλες σου.. δεν ξέρω αν αυτο θεωρείτε full φυτεμένο Στα φυτά πάνω κάτω αυτα θα μείνουν αντε να πυκνώσουν λίγακι Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2022 - NickCavGr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 24 Αυγούστου 2022 #105 Share 24 Αυγούστου 2022 Μια χαρά είναι..δεν θα έχεις πρόβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickCavGr 28 Αυγούστου 2022 Author #106 Share 28 Αυγούστου 2022 Μπήκε το ζευγάρι Dwarf Gourami. Το θηλυκό πολύ πιο δραστήριο. Όλο βόλτες πάνω κάτω είναι. Το αρσενικό ακόμα είναι αρκετά δυστακτικό αλλά το βλέπω σιγά σιγά να παίρνει μπρος κ αυτό. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Αυγούστου 2022 #107 Share 29 Αυγούστου 2022 Πολυ ομορφο εγινε το ενυδρειο!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickCavGr 10 Σεπτεμβρίου 2022 Author #108 Share 10 Σεπτεμβρίου 2022 Σήμερα βρήκα αυτό το σαλιγκάρι και έπαθα πλάκα. Λογικα helena ειναι. Δεν ήξερα οτι μπορούν να γεννήσουν σε τέτοιο ενυδρείο. Γνωρίζει κανείς κατι περισσότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 10 Σεπτεμβρίου 2022 #109 Share 10 Σεπτεμβρίου 2022 Κοίτα στο Αναπαραγωγή στο Ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος