Alekos Megas 27 Αυγούστου 2021 #1 Share 27 Αυγούστου 2021 Έτοιμο να δεχτεί πολλά ψαράκια guppy!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Αυγούστου 2021 #2 Share 28 Αυγούστου 2021 Αλεκο, δωσε σε παρακαλω διαστασεις ενυδρειου. Πολυ μικρο μου φαινεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 28 Αυγούστου 2021 Author #3 Share 28 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, είναι ενυδρείο 45 λίτρων με φίλτρο dophin f800 με βιολογικό υλικό. Το έχω μόνο για τα μωράκια,βάζω το θηλυκό και μόλις γεννήσει την βγάζω και αφήνω μόνο τα μικρά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Αυγούστου 2021 #4 Share 29 Αυγούστου 2021 Βαλε ακομα φυτα επιφανειας και κερατοφυλλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 29 Αυγούστου 2021 Author #5 Share 29 Αυγούστου 2021 Δυστυχώς δεν έχω καθόλου κέρατο φύλλο,το είχα χαλάσει καταλάθος .και δεν υπάρχει εδώ κοντά κάποιος που να έχει ή ακόμα πετσοπ. Οπότε οπότε βολεύει να κατέβω Θεσσαλονίκη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 29 Αυγούστου 2021 Author #6 Share 29 Αυγούστου 2021 Αλλά και αυτό το φυτό που φύτεψαν κανονικά είναι και αυτό επιφάνειας και αναπτύσεται το ίδιο γρήγορα με το κέρατο φύλλο, δεν θυμάμαι και πως το λένε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Αυγούστου 2021 #7 Share 29 Αυγούστου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Alekos Megas έγραψε: Αλλά και αυτό το φυτό που φύτεψαν κανονικά είναι και αυτό επιφάνειας και αναπτύσεται το ίδιο γρήγορα με το κέρατο φύλλο, δεν θυμάμαι και πως το λένε ? Αν ειναι mayaca, μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekos Megas 29 Αυγούστου 2021 Author #8 Share 29 Αυγούστου 2021 Guppy Grass -Najas guadalupensis το έψαξα και το βρήκα....και όλος τυχαίος είναι guppy grass,οποίος χρειάζεται έχω σε αφθονία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος