yiafo 16 Μαίου 2008 #76 Share 16 Μαίου 2008 Από τα ονόματα των παιδίων μου.Γιάννης - Φωτεινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 17 Μαίου 2008 #77 Share 17 Μαίου 2008 Εμενα παλυ απο την τρελα μου για τα πιρανια Πανος................ crx V-tec Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 19 Μαίου 2008 #78 Share 19 Μαίου 2008 Το αρχαίο όνομα της Φλώρινας ήταν Λυγκηστίς ή Λύγκος… είμαι και fan και του Star Trek… οπότε "Live long and prosper." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 19 Μαίου 2008 #79 Share 19 Μαίου 2008 (edited) Εμενα το ονομα Peorambo που ειχα στην αρχη οταν γραφτηκα στο ΑΖ ηταν απο ενα παιχνιδι το Lineage 2 για οσους το ξερουν.Ειχα φτιαξει ενα orc το οποιο ηταν τουμπανο σε θεμα εμφανισεισ.ειχα βαλει πολλα ονοματα αλλα ολα τα ειχαν πιασει.Οποτε ενα φιλος απο το διπλα pc εκανε ενα σχολιο για την εμφανισει του Orc το σχολιο ειχε χαρακτηρισμο απο το αρσενικο γενιτικο οργανο.Και τοτε το ονομασα Peorambo.το κακο ειναι ομως οτι εμεινε σαν ονομα και ολοι οσοι με ηξεραν στο lineage και στο internet cafe που πηγαινα με φωναζουν ετσι και δεν πιστευω να ξερουν το κανονικο μου ονομα Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2008 - Νίκος_Κρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιπούρα 21 Μαίου 2008 #80 Share 21 Μαίου 2008 Η τσιπούρα ήταν το πρώτο ψάρι που είχα δει σε ένα ενυδρείο όταν ήμουνα πολύ μικρή και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Σε ένα εστιατόριο...εννοείται ολόκληρο κοπάδι στριμωγμένο σε άθλιες συνθήκες. Η τσιπούρα λοιπόν ήταν η αιτία της απόκτησης του πρώτου μου χρυσόψαρου, του Ομορφούλη...ο οποίος παιδιά έζησε 3 έτη σε ένα λίτρο νερό(και χωρίς αντιχλώριο εκείνη την εποχή)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
willysyros 22 Μαίου 2008 #81 Share 22 Μαίου 2008 Το προφανες!! Είμαι από Σύρο και με λένε Γουίλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 22 Μαίου 2008 #82 Share 22 Μαίου 2008 Εμένα το nick μου βγήκε από το πάντρεμα του ονόματός μου με το Unix (για ευνόητους λόγους ) οπότε έχουμε το johnnix Link to comment Share on other sites More sharing options...
nashty11 22 Μαίου 2008 #83 Share 22 Μαίου 2008 Το δικό μου βγαίνει από τον μπασκετμπολίστα των Φοίνιξ Σανς στο NBA Steve Nash που αν προσθέσεις και ένα ty στο τέλος ακούγεται nasty=βρώμικος... Το 11 είναι ο αριθμός μου στην ομάδα μπάσκετ που παίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klik 10 Ιουνίου 2008 #84 Share 10 Ιουνίου 2008 Εμένα με "βάφτισαν" Κλικ όταν πρωτοξεκίνησα να μπαίνω στο internet. 'Εψαχνα το βρώ ένα nickname αλλα δεν μου κατέβαινε καμία ιδέα. Μέχρι που ο "νονός" μου, άρχισε να με φωνάζει κλικ (απο το κλικ που κάνει το ποντίκι όταν πατάς κάποιο κουμπί!)!!! Εκείνη την ώρα μου φάνηκε καλό, και τελικά μου έμεινε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 10 Ιουνίου 2008 #85 Share 10 Ιουνίου 2008 ειναι το ονομα της γυναικας μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουνίου 2008 #86 Share 10 Ιουνίου 2008 ειναι το ονομα της γυναικας μου Ωραιος ο Ρανιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Ιουνίου 2008 #87 Share 20 Ιουνίου 2008 Από παρακμιακό underground Heavy Metal συγκρότημα, το οποίο ήταν ο λόγος να ξεκινήσω την δική μου μπάντα... Επίσης με χαρακτηρίζει μία τρέλα (έως αρρώστια θα το έλεγα) με την εξαλογία του Star Wars (θανατος στο Lord Of The Rings), όπου είναι η μοναδική ταινία που υποστηρίζω μετά μανίας τους "κακούς". Darth Vader και τα μυαλά στα κάγκελα. Στο στρατό των Sith, υπήρχαν οι Stormtroopers... (η φώτο δεν είναι αντιπροσωπευτική αλλά ναμίζω πως αρκετοί θα την εκτιμήσετε Ο συνδυασμός των παραπάνω με καθιέρωσε ως Stormtrooper. Το κουβαλάω καμιά 10αριά χρόνια τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 20 Ιουνίου 2008 #88 Share 20 Ιουνίου 2008 star wars 4 ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 6 Ιουλίου 2008 #89 Share 6 Ιουλίου 2008 το nick μου βγηκε απο το ονομα μου στα greeklish (σχεδον)καποιος ηταν ηδη με το Nick teo οποτε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyericsson 26 Ιουλίου 2008 #90 Share 26 Ιουλίου 2008 Εμένα βγήκε από το κινητό που έχω ... sony ericsson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος