Giannis Pomakis 12 Οκτωβρίου 2021 Author #76 Share 12 Οκτωβρίου 2021 Παιδια καλησπερα και παλι. Ποια η διαφορα του cirax με το amorax γνωριζετε? Κι επισης να βαλω ενα απο το καθενα στα κανε του φιλτρου ή μονο το cirax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Pomakis 14 Οκτωβρίου 2021 Author #77 Share 14 Οκτωβρίου 2021 On 12/10/2021 at 8:22 ΜΜ, το μέλος Giannis Pomakis έγραψε: Παιδια καλησπερα και παλι. Ποια η διαφορα του cirax με το amorax γνωριζετε? Κι επισης να βαλω ενα απο το καθενα στα κανε του φιλτρου ή μονο το cirax? Κανεις γνωστης?? Παιδια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 14 Οκτωβρίου 2021 #78 Share 14 Οκτωβρίου 2021 Το amorax είναι για αμμωνία, δεν νομίζω να σου χρειαστεί. εγω το άδειασα και κράτησα τα καλαθάκια και τα γέμισα με βιολογικό υλικό eheim substrat pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 14 Οκτωβρίου 2021 #79 Share 14 Οκτωβρίου 2021 Ποσα ψάρια θα βάλεις μέσα? ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστείς εξωτερικό φίλτρο . εγω ακόμα και στο μικρό 150 αρι ενυδρείο της κοπέλας μου εχω εσωτερικό Juwel bioflow φουλ βιολογικό και σφουγγάρι + το εξωτερικό φουλ βιολογικό και ελάχιστο σφουγγάρι και προφιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 14 Οκτωβρίου 2021 #80 Share 14 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Mr.fox έγραψε: Ποσα ψάρια θα βάλεις μέσα? ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστείς εξωτερικό φίλτρο . εγω ακόμα και στο μικρό 150 αρι ενυδρείο της κοπέλας μου εχω εσωτερικό Juwel bioflow φουλ βιολογικό και σφουγγάρι + το εξωτερικό φουλ βιολογικό και ελάχιστο σφουγγάρι και προφιλτρο. Το 150αρι ενυδρείο έχει μόνο 7 dwarf Puffer ψαράκια μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Pomakis 15 Οκτωβρίου 2021 Author #81 Share 15 Οκτωβρίου 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος Mr.fox έγραψε: Ποσα ψάρια θα βάλεις μέσα? ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστείς εξωτερικό φίλτρο . εγω ακόμα και στο μικρό 150 αρι ενυδρείο της κοπέλας μου εχω εσωτερικό Juwel bioflow φουλ βιολογικό και σφουγγάρι + το εξωτερικό φουλ βιολογικό και ελάχιστο σφουγγάρι και προφιλτρο. Θα παρω ενα εξωτερικο δυνατο να μαι καλυμενος. Μπορει το fx6 ή το fx4. Αλλιως σε eheim 600 ελεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος