Greg multi 8 Αυγούστου 2021 #1 Share 8 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Τόν τελευταίο καιρό μπήκε στο μυαλό μου η προαναφερθείσα πέτρα και μου φωνάζει "βάλε με στο ενυδρείο σου" ( Tanganyika ) όμως δεν είναι συνηθισμένο πέτρωμα ,στην υφή του είναι κάπως σαθρό, η τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου αφήνει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θά με βοηθούσε πολύ γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να την βάλω μέσα η όχι και φυσικά δεν εννοώ τό να είναι ασβεστολιθικό πέτρωμα αφού μιλάμε για Αφρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Αυγούστου 2021 #2 Share 8 Αυγούστου 2021 Άμα σου αρέσει πλύνε την καλά και βάλε την μέσα . Αν ήταν να ξέρουμε όλες τις πέτρες που βάζουμε στο ενυδρείο γεωλόγοι θα πρέπει να είμασταν . ? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 8 Αυγούστου 2021 Author #3 Share 8 Αυγούστου 2021 Αυτό θά κάνω λοιπόν, θά κάνω και τόν σταυρό μου και η Παναγία μαζί μας μιας και θά τό κάνω την άλλη εβδομάδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 8 Αυγούστου 2021 #4 Share 8 Αυγούστου 2021 Για καποιο είδος γρανιτη μου μοιάζει. Αν έχω δίκιο, είναι απολύτως ασφαλές πέτρωμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 8 Αυγούστου 2021 Author #5 Share 8 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 9 Αυγούστου 2021 #6 Share 9 Αυγούστου 2021 Την άμμο μην την δίνεις θα την χρειαστείς κάποια στιγμή . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος