marinos 6 Αυγούστου 2021 #101 Share 6 Αυγούστου 2021 Και στο μέλλον θα μπορούσες να κάνεις ένα all male aulonacara ενυδρείο όπως το παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 6 Αυγούστου 2021 Author #102 Share 6 Αυγούστου 2021 πριν 42 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Ναι όλα . Αφου σου έδειξα την red dracon . Πρόσεχε όμως να βάλεις ένα είδος γιατί μεταξύ τους θα γίνει χαμός απο υβρίδια Ναι συμφωνώ απόλυτα. 1 χαρέμι placidochromis 1 χαρέμι aulonocara 1 χαρεμι labidochromis Σωστά μεχρι εδώ ? τωρα μια ακόμα ερώτηση, εαν βάλω: placidochromis jalo reef η electra με aulonocara flavescent η Lemon Jake και labidochromis cauruleus Yellow η white θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επειδή έχουν παρόμοιους χρωματισμούς? η δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικά είδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 6 Αυγούστου 2021 Author #103 Share 6 Αυγούστου 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Ναι συμφωνώ απόλυτα. 1 χαρέμι placidochromis 1 χαρέμι aulonocara 1 χαρεμι labidochromis Σωστά μεχρι εδώ ? τωρα μια ακόμα ερώτηση, εαν βάλω: placidochromis jalo reef η electra με aulonocara flavescent η Lemon Jake και labidochromis cauruleus Yellow η white θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επειδή έχουν παρόμοιους χρωματισμούς? η δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικά είδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 6 Αυγούστου 2021 Author #104 Share 6 Αυγούστου 2021 Εμενα πάντως προσωπικά μου αρέσει μεχρι διχρωμία μπλε /κίτρινο η τριχρωμία αν μετρήσουμε και το λίγο μαύρο που έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 6 Αυγούστου 2021 #105 Share 6 Αυγούστου 2021 Αφου ψαχνεις placidochromis και εχεις σκοπο να πας και γερμανια δες αυτο https://www.facebook.com/CichlidenStadel/videos/355212429567358/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 6 Αυγούστου 2021 Author #106 Share 6 Αυγούστου 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος christos efthimiou έγραψε: Αφου ψαχνεις placidochromis και εχεις σκοπο να πας και γερμανια δες αυτο https://www.facebook.com/CichlidenStadel/videos/355212429567358/ Τα electra τα βρηκα από εδώ ελβετια 20 φράγκα δλδ γύρω στα 17€ 15cm. το θέμα είναι να βρω τα jalo reef που μου αρέσουν απίστευτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 6 Αυγούστου 2021 #107 Share 6 Αυγούστου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος Mr.fox έγραψε: τωρα μια ακόμα ερώτηση, εαν βάλω: placidochromis jalo reef η electra με aulonocara flavescent η Lemon Jake και labidochromis cauruleus Yellow η white θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επειδή έχουν παρόμοιους χρωματισμούς? η δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικά είδη? Εγω θα απεφευγα να εχουν παρόμοιους χρωματισμούς τα 2 ειδη απο haps & aulonocara...... Ωραια χρωματα κατα την γνωμη μου θα ηταν ενας συνδιασμος με : labidochromis cauruleus - placidochromis jalo reef - aulonocara red dragon 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 7 Αυγούστου 2021 #108 Share 7 Αυγούστου 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος corto maltese έγραψε: Εγω θα απεφευγα να εχουν παρόμοιους χρωματισμούς τα 2 ειδη απο haps & aulonocara...... Ωραια χρωματα κατα την γνωμη μου θα ηταν ενας συνδιασμος με : labidochromis cauruleus wellow - placidochromis jalo reef - aulonocara red dragon Συμφωνώ απόλυτα με τον Άρη. Έπειδη όμως έχεις λίτρα και μήκος στο μέλλον θα προσθέσεις σίγα σιγά και άλλα χαρέμια . Αυτά είναι για αρχή . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 7 Αυγούστου 2021 Author #109 Share 7 Αυγούστου 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος corto maltese έγραψε: Εγω θα απεφευγα να εχουν παρόμοιους χρωματισμούς τα 2 ειδη απο haps & aulonocara...... Ωραια χρωματα κατα την γνωμη μου θα ηταν ενας συνδιασμος με : labidochromis cauruleus - placidochromis jalo reef - aulonocara red dragon Ναι τα red dragon μου πρότεινε και ο Μαρίνος,αυτά θα πάρω μιας και θα πάω Γερμανία θα πάρω καλή ποιότητα κατακόκκινα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 7 Αυγούστου 2021 Author #110 Share 7 Αυγούστου 2021 Τα καινούργια ψάρια να τα περάσω από καραντίνα η να τα βάλω όλα μαζί κατευθείαν στο ενυδρείο ,μιας και είναι άδειο . Και αν χρειαστεί κάτι να τα κάνω όλα μαζί θεραπεία. Επίσης χρειάζεται να τα δώσω κάτι όταν τα πάρω προληπτικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 7 Αυγούστου 2021 #111 Share 7 Αυγούστου 2021 Και εγω δεν θα εβαζα καραντινα μιας και τωρα ξεκινας. Ουτε θα εβαζα κατι εξτρα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 7 Αυγούστου 2021 #112 Share 7 Αυγούστου 2021 Ουτε εγώ θα έμπαινα σε διαδικασία να τα βάλω καραντίνα... Ειδικά τώρα που είναι κ άδειο. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 12 Αυγούστου 2021 Author #113 Share 12 Αυγούστου 2021 Γεια σε όλους ? μπηκαν τα πρώτα ψαρακια Τελικα πήγα σε placidochromis electra από την πόλη μου γιατί δεν βρηκα πουθενά μεγάλα jalo reef. Μεχρι στιγμης εχω 1 Αρσενικό 4 θυλικα placidochromis electra 1 Αρσενικό 3 θυλικα labidochromis caeruleus yellow Τα εχω ερωτευτεί!??? σε μια βδομάδα μπαίνουν και τα red Dragon από Γερμανία ,που τελικά δεν θα πάω από εκεί να τα παρω και θα μου τα στείλουν,και μου εγγυήθηκε ότι τα ψάρια είναι κατακόκκινα και άριστη ποιότητα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 12 Αυγούστου 2021 Author #114 Share 12 Αυγούστου 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 12 Αυγούστου 2021 #115 Share 12 Αυγούστου 2021 Να τα χαρείς φίλε μου είναι φοβερά ψαράκια βγάλε και φώτο να τα δούμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 12 Αυγούστου 2021 Author #116 Share 12 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Να τα χαρείς φίλε μου είναι φοβερά ψαράκια βγάλε και φώτο να τα δούμε ? Εβαλα ήδη δεν τις εμφανίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 12 Αυγούστου 2021 #117 Share 12 Αυγούστου 2021 Ναι μόλις τις είδα πανέμορφα είναι. Ένα μεγάλο μπράβο για το ενυδρείο σου και τις επιλογές πού έκανες ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 12 Αυγούστου 2021 Author #118 Share 12 Αυγούστου 2021 πριν 53 λεπτά, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Ναι μόλις τις είδα πανέμορφα είναι. Ένα μεγάλο μπράβο για το ενυδρείο σου και τις επιλογές πού έκανες ? Η επιλογή των ψαριών έγινε με την πολύτιμη βοήθεια του Μαρίνου και των υπολοίπων παιδιών του φορουμ. Τους οφείλω ένα πολυ μεγάλο ευχαριστω όλους ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 13 Αυγούστου 2021 #119 Share 13 Αυγούστου 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Αυγούστου 2021 Author #120 Share 13 Αυγούστου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος marinos έγραψε: Εγω σας ευχαριστω όλους που έχετε φτιάξει αυτό το όμορφο σάιτ και βοηθάτε το χόμπι να πάει μπροστά ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Αυγούστου 2021 Author #121 Share 13 Αυγούστου 2021 @marinos καλημέρα ? Θελω να μου πεις την γνώμη σου για να έβαζα και δεύτερο χαρέμι placidochromis electra Αυτός που μου έδωσε και τα υπόλοιπα θέλει να αδειάσει το ενυδρείο και έχει ένα τελευταίο χαρεμι ,και σαν αντάλλαγμα θέλει μόνο να του δώσω 10kg. Κεραμικο (μακαρόνι)υλικό καινουριο που εχω. Τι λες? Αξίζει η θα εχω καβγάδες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Αυγούστου 2021 Author #122 Share 13 Αυγούστου 2021 Επισης τα labidochromis μου φαίνονται λίγα. Να αγόραζα ακόμα μερικά θυλικα στο ίδιο μέγεθος περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 13 Αυγούστου 2021 #123 Share 13 Αυγούστου 2021 πριν 39 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: @marinos καλημέρα ? Θελω να μου πεις την γνώμη σου για να έβαζα και δεύτερο χαρέμι placidochromis electra Αυτός που μου έδωσε και τα υπόλοιπα θέλει να αδειάσει το ενυδρείο και έχει ένα τελευταίο χαρεμι ,και σαν αντάλλαγμα θέλει μόνο να του δώσω 10kg. Κεραμικο (μακαρόνι)υλικό καινουριο που εχω. Τι λες? Αξίζει η θα εχω καβγάδες ? πριν 37 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Επισης τα labidochromis μου φαίνονται λίγα. Να αγόραζα ακόμα μερικά θυλικα στο ίδιο μέγεθος περίπου? Και για τα δυο η απάντηση είναι μία . Γέννες... και θα εχεις πολλές οπότε όχι μην βάλεις άλλα ψάρια σε αυτήν την φάση έτσι ώστε να ωριμάσει και το ενυδρείο σου σταδιακά . Πίστεψε με όταν θα αρχίσουν να γεννάνε (και αφου πάρεις μερικά ενυδρεία γεννήστρες θα σκέφτεσαι πως να τα αραιώσεις . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 13 Αυγούστου 2021 #124 Share 13 Αυγούστου 2021 Γιατι να μπλεξεις...δεν αξιζει...ακομη και θηλυκα να επαιρνες μονο απλα θα εβλεπες περισσοτερες μπουκωμενες. Εγω μαζι με αυλονοκαρα, petrochromis, και labido θα εβαζα κατι ακομη σε haps μιας και θα μπει τελευταιο. 800 λιτρα εχεις σωστα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Αυγούστου 2021 Author #125 Share 13 Αυγούστου 2021 πριν 59 λεπτά, το μέλος christos efthimiou έγραψε: Γιατι να μπλεξεις...δεν αξιζει...ακομη και θηλυκα να επαιρνες μονο απλα θα εβλεπες περισσοτερες μπουκωμενες. Εγω μαζι με αυλονοκαρα, petrochromis, και labido θα εβαζα κατι ακομη σε haps μιας και θα μπει τελευταιο. 800 λιτρα εχεις σωστα? Ναι 840 λιτρα είναι το ενυδρείο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος