Gregory 1970 22 Ιουλίου 2021 Author #26 Share 22 Ιουλίου 2021 23 hours ago, natateo said: Δεν υπαρχει θεμα. Μην κατεβασεις το ph με χημικα προιοντα .... Παρε φιλτρο. και αυτο https://www.aquazone.gr/forums/topic/114049-τι-είναι-αντίστροφη-όσμωση/?tab=comments#comment-1269864 γραψε πως ονομαζεται αυτο το προιον. Seachem Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 22 Ιουλίου 2021 Author #27 Share 22 Ιουλίου 2021 2 hours ago, marinos said: Χρήστο με αυτές τις τιμές : Παίρνω τιμές 21-7-21 Δεν εχω βαλει pH γιατί ηθελα να ρωτήσω....... pH 8 NO2 0.25 NO3 0 NH3/NH4 3 To 50% αλλαγή νερού επιβάλλεται ...... Επίσης επειδή έχω καιρό να σε διορθώσω ? και μου έλλειψε ... «άσπρα κακακια δείχνει ότι ήδη έχουν επηρεαστεί από τις καλές* συνθήκες του νερού. » *κακές ήθελες να γράψεις !! Δεν είναι άσπρα αλλα μαλλον επειδη τα παραταιζω...και πρεπει να φρεναρω να κανω σαν μπαμπας που κακομαθαινει τα παιδια του. Με εχουν συνεπαρει να πω την αλήθεια ετσι οπως αντιδρουν...και χτυπιουνται σαν σκυλακια με τονππυ με ακουνε!. Αλλά μαλλον κακο τους κανω. Σημερα απο δυο κοκους Hikari τον καθενα κι ας μου φαίνονται μικροι και χαθηκαν στα χαλικια... Βέβαια...κορφολογανε τα φυτα....οποτε το σνακ το βρισκουν τα σκασμενα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Ιουλίου 2021 #28 Share 22 Ιουλίου 2021 (edited) πριν 17 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Σήμερα εχω HS Bactro... Να ριξω μεσα στο ενυδρείο η αν περιμενω να ερθουν οι αμπούλες;;; Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2021 - marinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Ιουλίου 2021 #29 Share 22 Ιουλίου 2021 (edited) πριν 17 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2021 - marinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Ιουλίου 2021 #30 Share 22 Ιουλίου 2021 (edited) πριν 18 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2021 - marinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Ιουλίου 2021 #31 Share 22 Ιουλίου 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Σήμερα εχω HS Bactro... Να ριξω μεσα στο ενυδρείο η αν περιμενω να ερθουν οι αμπούλες;;; Ναι αν έκανες αλλαγή νερού ρίξε με οδηγό της οδηγίες χρήσης . Βακτήρια είναι και αυτά την ίδια δουλειά κάνουν . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Ιουλίου 2021 #32 Share 22 Ιουλίου 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Ξεκινησα ηδη απο σημερα αφουβπρωτα εκανα μετρήσεις. Και ηταν εξισου...καλες!!! Χρωσταω φωτογραφια ενυδρείου Παρήγγειλα ηδη τα απαραιτητα. Με το που ερθουν θα επανελθω γιατι... αισθάνομαι οτι σα εχω ζαλίσει. Απο την αλλη6 πραγματικά χαιρομαι7και σας ευχαριστώ πολύ που εχετε αγκαλιάσει το..ενυδρειο μου και με βοηθάτε με την εμπειρια σας. Οι διαστάσεις του ενυδρείο ειναι 81 x 36 x 45cm Σήμερα εχω HS Bactro... Να ριξω μεσα στο ενυδρείο η αν περιμενω να ερθουν οι αμπούλες;;; Σας ευχαριστώ και παλι. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε μου. Απλά να ξέρεις το είδος αυτό χρυσόψαρων θέλει μακροπρόθεσμα μήκος ενυδρείου 1.20μ και άνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 22 Ιουλίου 2021 Author #33 Share 22 Ιουλίου 2021 1 hour ago, killerknight said: Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε μου. Απλά να ξέρεις το είδος αυτό χρυσόψαρων θέλει μακροπρόθεσμα μήκος ενυδρείου 1.20μ και άνω. Ωχ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 23 Ιουλίου 2021 #34 Share 23 Ιουλίου 2021 Παρακαλώ τους συντονιστές το θέμα να μεταφερθεί στην σωστή κατηγορία @killerknight. Ψάρια κρύου νερού 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Ιουλίου 2021 #35 Share 23 Ιουλίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος marinos έγραψε: Παρακαλώ τους συντονιστές το θέμα να μεταφερθεί στην σωστή κατηγορία @killerknight. Ψάρια κρύου νερού Έφυγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Ιουλίου 2021 #36 Share 23 Ιουλίου 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Ωχ!!!! Μη μου κάνεις ωχ εσύ κύριε νεοσύλλεκτε ?. Σήμερα διάβασμα, αύριο εξετάσεις και μην ξεχνάς τις καθημερινές αλλαγές και μετρήσεις νερού. Τα άλλα θα τα δούμε σταδιακά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 23 Ιουλίου 2021 Author #37 Share 23 Ιουλίου 2021 Διαβάζω διαβαζω... ?Το Ωχ! πηγαινε στο οτι για να πανε σε ενυδρείο 1,20 πρέπει να βρω κι εγω άλλο σπίτι να μείνω... Μονος μου.... θα εχω το διαζυγιο στο τσεπάκι!!! Ηδη μολις ανακοινωσα στο φιλοθεάμον κοινό ότι τα τσαράκια θα γινουν μπαρμπούνια και δεν θα χωρανε να παιρνουν τις στροφες με τις μπαντες, οπως τωρα οταν κυνηγιουνται, διεκρινα βλεμα απαστράπτον και κοφτερό να σκαναρει την περιοχή... Οπότε.... πρεπει να βρω ...λίμνη οταν και αν μεγαλωσουν .... ή να τα χαρίσω σε καποιον με μεγάλο ενυδρείο, αλλα και πάλι... Αλλα προς το παρόν να τα σωσουμε.... Συγνωμη και παλι για την λάθος τοποθετηση του θεματος.... Νεοσύλλεκτος Ψαράς και γκαουμπιου νεους....? Εγω θα συνεχίσω να σας ενημερωνω εδω ή θα κλεισει το θεμα εδω και θα πρέπει να κανω κατι? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Ιουλίου 2021 #38 Share 23 Ιουλίου 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: Διαβάζω διαβαζω... ?Το Ωχ! πηγαινε στο οτι για να πανε σε ενυδρείο 1,20 πρέπει να βρω κι εγω άλλο σπίτι να μείνω... Μονος μου.... θα εχω το διαζυγιο στο τσεπάκι!!! Ηδη μολις ανακοινωσα στο φιλοθεάμον κοινό ότι τα τσαράκια θα γινουν μπαρμπούνια και δεν θα χωρανε να παιρνουν τις στροφες με τις μπαντες, οπως τωρα οταν κυνηγιουνται, διεκρινα βλεμα απαστράπτον και κοφτερό να σκαναρει την περιοχή... Οπότε.... πρεπει να βρω ...λίμνη οταν και αν μεγαλωσουν .... ή να τα χαρίσω σε καποιον με μεγάλο ενυδρείο, αλλα και πάλι... Αλλα προς το παρόν να τα σωσουμε.... Συγνωμη και παλι για την λάθος τοποθετηση του θεματος.... Νεοσύλλεκτος Ψαράς και γκαουμπιου νεους....? Εγω θα συνεχίσω να σας ενημερωνω εδω ή θα κλεισει το θεμα εδω και θα πρέπει να κανω κατι? Ευχαριστώ! Μέχρι να διαμορφώσουμε σωστά το ενυδρείο σου και να εξασφαλίσουμε ότι τα ψάρια θα είναι οκ θα μείνει ανοικτό το θέμα. Με το ενυδρείο που έχεις μπορείς να βάλεις μέσα fancy χρυσόψαρα (τα χοντρούλια), Στο ενυδρείο αυτό βάζεις άνετα τέσσερα. Τα άλλα τα φέρνεις σε μένα στη χειρότερη. Ούτως ή αλλιως μαζεύω εγώ ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 23 Ιουλίου 2021 #39 Share 23 Ιουλίου 2021 Γειά σας. Καλός ήρθες στην παρέα μας Και εγώ με την σειρά μου δεν θα σου πω κάτι διαφορετικό .Αυτά που σου είπαν τα παιδιά ακολουθείς και όλα θα πάνε καλά. Για αυτό τον λόγο στρώνουμε το φίλτρο μας και το ενυδρείο μας στην αρχή για να μην τρέχουμε σας τους παλαβους μετά. Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 23 Ιουλίου 2021 Author #40 Share 23 Ιουλίου 2021 (edited) 3 minutes ago, Taxiarchis said: Γειά σας. Καλός ήρθες στην παρέα μας Και εγώ με την σειρά μου δεν θα σου πω κάτι διαφορετικό .Αυτά που σου είπαν τα παιδιά ακολουθείς και όλα θα πάνε καλά. Για αυτό τον λόγο στρώνουμε το φίλτρο μας και το ενυδρείο μας στην αρχή για να μην τρέχουμε σας τους παλαβους μετά. Καλή επιτυχία Σ' ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Ετσι οπως τα λες ακριβως ειναι... στερνη μου γνώση να σε ειχα πρώτα και τρεχάτε ποδαράκια μου.....τωρα. Δεν με πειράζει το τρεξιμο ομως. Αρκει να μην παθουν τιποτα τα ψαράκια μου. Αυτό με ενδιαφέρει... Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2021 - Gregory 1970 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 23 Ιουλίου 2021 Author #41 Share 23 Ιουλίου 2021 18 hours ago, marinos said: Θα βάλεις με την σειρά απο την είσοδο του νερού στο φίλτρο προς την έξοδο . Σφουγγάρι -ενυδρειακό βαμβάκι - κεραμικό βιολογικό υλικο. Τα βακτήρια τα ρίχνεις στο νερό γιατί θα αποικίσουν παντού . Τα υλίκα του φίλτρου δεν τα άλλαζουμε άπλα μετα απο χρόνια αντικαθιστούμε κάποια απο τα φθαρμένα "Θα βάλεις με την σειρά απο την είσοδο του νερού στο φίλτρο προς την έξοδο . Σφουγγάρι -ενυδρειακό βαμβάκι - κεραμικό βιολογικό υλικο." Δηλαδή θα βάλω πάνω πάνω το πράσινο Nitrax σε απευθείας εκθεση με την ροή του νερου που ερχεται απο πάνω, απο κατω του το βαμβακι-μαλλι-υαλοβαμβακα που ειναι λεπτο στρώμα και απο κάτω το σακουλακι με το βιολογικο υλικό το οποίο και ερχεται. Το βιολογικο υλικο συνοδευεται και απο ενα υγρό της Sera που προφανως ειναι βακτηρια και το εμποτιζει στο διχτυ με το βιολογικο υλικο (τουλαχιστον ετσι δειχνει στο video παρουσιασης του υλικου) Να το βαλω και αυτό ή μονο το υλικό της αμπούλας μεσα στο νερο του ενυδρειου? Συμφωνα με τις φωτογραφίες θα εχω απο πάνω προς τα κάτω.... Πράσινο - την βατα προστασιας κατω απο το πράσινο και απο κατω το βιολογικό. Το μπλε υλικο θα βγει εντελως καθως και ο ανθρακας. Σωστα? Ευχαριστώ για αλλη μια φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 23 Ιουλίου 2021 #42 Share 23 Ιουλίου 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: "Θα βάλεις με την σειρά απο την είσοδο του νερού στο φίλτρο προς την έξοδο . Σφουγγάρι -ενυδρειακό βαμβάκι - κεραμικό βιολογικό υλικο." Δηλαδή θα βάλω πάνω πάνω το πράσινο Nitrax σε απευθείας εκθεση με την ροή του νερου που ερχεται απο πάνω, απο κατω του το βαμβακι-μαλλι-υαλοβαμβακα που ειναι λεπτο στρώμα και απο κάτω το σακουλακι με το βιολογικο υλικό το οποίο και ερχεται. Το βιολογικο υλικο συνοδευεται και απο ενα υγρό της Sera που προφανως ειναι βακτηρια και το εμποτιζει στο διχτυ με το βιολογικο υλικο (τουλαχιστον ετσι δειχνει στο video παρουσιασης του υλικου) Να το βαλω και αυτό ή μονο το υλικό της αμπούλας μεσα στο νερο του ενυδρειου? Συμφωνα με τις φωτογραφίες θα εχω απο πάνω προς τα κάτω.... Πράσινο - την βατα προστασιας κατω απο το πράσινο και απο κατω το βιολογικό. Το μπλε υλικο θα βγει εντελως καθως και ο ανθρακας. Σωστα? Ευχαριστώ για αλλη μια φορά. Ναι σε όλα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Ιουλίου 2021 #43 Share 23 Ιουλίου 2021 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος Gregory 1970 έγραψε: "Θα βάλεις με την σειρά απο την είσοδο του νερού στο φίλτρο προς την έξοδο . Σφουγγάρι -ενυδρειακό βαμβάκι - κεραμικό βιολογικό υλικο." Δηλαδή θα βάλω πάνω πάνω το πράσινο Nitrax σε απευθείας εκθεση με την ροή του νερου που ερχεται απο πάνω, απο κατω του το βαμβακι-μαλλι-υαλοβαμβακα που ειναι λεπτο στρώμα και απο κάτω το σακουλακι με το βιολογικο υλικό το οποίο και ερχεται. Το βιολογικο υλικο συνοδευεται και απο ενα υγρό της Sera που προφανως ειναι βακτηρια και το εμποτιζει στο διχτυ με το βιολογικο υλικο (τουλαχιστον ετσι δειχνει στο video παρουσιασης του υλικου) Να το βαλω και αυτό ή μονο το υλικό της αμπούλας μεσα στο νερο του ενυδρειου? Συμφωνα με τις φωτογραφίες θα εχω απο πάνω προς τα κάτω.... Πράσινο - την βατα προστασιας κατω απο το πράσινο και απο κατω το βιολογικό. Το μπλε υλικο θα βγει εντελως καθως και ο ανθρακας. Σωστα? Ευχαριστώ για αλλη μια φορά. Λοιπόν εγώ μενω Βριλήσσια. Οπότε αν θες μου στέλνεις πμ και συννενοουμαστε. Από αντλία εννοούσα κάτι σαν αυτό https://www.petcity.gr/hailea-hx-800-kykloforitis-nerou.html Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2021 - killerknight Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιουλίου 2021 #44 Share 24 Ιουλίου 2021 Τωρα ειδα την φωτο. Το χαλικακι μαλλον ασβεστολιθικο ειναι και σου ανεβαζει την σκληροτητα και αυτο. Βγαλε λιγο χαλικακι απο το ενυδρειο, βαλε σε ενα γυαλινο ποτηρι και απο πανω ριξε (με προσοχι!!!) υδροχλωρικο οξυ (ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ), 1€ απο το σουπερ παιρνεις. Αν αφρισει, τοτε καλυτερα να το αλλαξεις με καποιο αδρανες χαλικακι, πχ χαλαζιακο. Οχι τωρα αμεσως. Πρωτα ας στρωσει καλα το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 24 Ιουλίου 2021 Author #45 Share 24 Ιουλίου 2021 4 hours ago, natateo said: Τωρα ειδα την φωτο. Το χαλικακι μαλλον ασβεστολιθικο ειναι και σου ανεβαζει την σκληροτητα και αυτο. Βγαλε λιγο χαλικακι απο το ενυδρειο, βαλε σε ενα γυαλινο ποτηρι και απο πανω ριξε (με προσοχι!!!) υδροχλωρικο οξυ (ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ), 1€ απο το σουπερ παιρνεις. Αν αφρισει, τοτε καλυτερα να το αλλαξεις με καποιο αδρανες χαλικακι, πχ χαλαζιακο. Οχι τωρα αμεσως. Πρωτα ας στρωσει καλα το ενυδρειο. Οκ! Σ ευχαριστώ... Άλλη μια πληροφορία που μερικώς επιβεβαιώνει την άγνοιά μου και επίσης την ....θελω να πουλήσω και δεν με πολυνοιαζει των καταστηματων... Όλα αυτά που συζητάμε τα ειχα σαν απορίες απ την αρχή... Ποιότητα νερού, τι χαλίκι η γενικά υπόστρωμα να βάλω κλπ κλπ... Σ ευχαριστώ και πάλι! Θα σε ενημερώσω για το πείραμα! ☺️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 24 Ιουλίου 2021 #46 Share 24 Ιουλίου 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 29 Ιουλίου 2021 Author #47 Share 29 Ιουλίου 2021 On 23/7/2021 at 4:35 ΜΜ, killerknight said: Λοιπόν εγώ μενω Βριλήσσια. Οπότε αν θες μου στέλνεις πμ και συννενοουμαστε. Από αντλία εννοούσα κάτι σαν αυτό https://www.petcity.gr/hailea-hx-800-kykloforitis-nerou.html Καλησπέρα! Παλεύω μέρα με την μέρα On 23/7/2021 at 4:35 ΜΜ, killerknight said: Λοιπόν εγώ μενω Βριλήσσια. Οπότε αν θες μου στέλνεις πμ και συννενοουμαστε. Από αντλία εννοούσα κάτι σαν αυτό https://www.petcity.gr/hailea-hx-800-kykloforitis-nerou.html Ουπς! Λάθος enter. Λοιπον παλευω μερα με την μερα για να μειωσω τις κακες τιμές και να αυξησω τις καλές. Μόλις προχτές ηρθε το υλικό που μου προταθηκε... Μπηκε με τα χιλια ζόρια ολο στο σωληνα του φιλτρου μου. Το διχτακι με το υλικο μορφοποιηθηκε κατ τεοιοι τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 29 Ιουλίου 2021 Author #48 Share 29 Ιουλίου 2021 Just now, Gregory 1970 said: Κατι τρεχει με το κινητό μου και τα σωζω λιγο μανταρα... Συγνωμη . Λοιπον μπηκε φιλτρο βιολογικο υλικο, βατα υαλοβαμβακα, πρασινο σφουγγάρι nitrax. Αυτό τσαλακωμενο χωραει πλεον. Απο κει και περα εβαλα βακτηρια αυτα στι γυάλινο σπαστο φιαλιδιο και εχω πλεον 60αρι βαρελι με το αντλιακι να αναδευει φρεσκο νερο αλλα εβαλα και 3 γραμμες prime καλου κακου λογω της βοηθειας που προσφερει και πλεον κανω τις αλλαγες μου απο εκει. Προβλημα εχω πως απο το 60αρι βαρελι ποι εχω στο πατωμα να φερω το νερό στο ενυδρει μου. Πηρα μια γκαρντενα αντλια τρυπανιού αλλα 1) εβγαλε γρασο ευτυχως σε κουβα που εκανα δοκιμή και 2) πορσπαθοντας να καθαρισω το γρασσο σταματησε να δουλευει.... Προταση για αντλία να μπορω νακανω την δουλειά μου σωστά εχετε; Just now, Gregory 1970 said: Just now, Gregory 1970 said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 29 Ιουλίου 2021 Author #49 Share 29 Ιουλίου 2021 29-7-2021 pH 8 NO2 δειχνει χρωματικα λιγοτερο απο 0.05mgl/l NH3/NH4 0.5 mg/l NO3 λιγοτερο απο 5mg/l T: 26 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory 1970 9 Αυγούστου 2021 Author #50 Share 9 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Πιάνοντας απο εκεί που το είχα αφήσει.... Το ενυδρείο μετά απο 2 εβδομάδες και πολλά αδειάσματα διαφόρων ποσοστών του καθώς και προσθηκες των απαραίτητων και προτεινόμενων βακτηρίων δειχνει να ειναι σε καλο δρόμο όσν αφορά τις μετρήσεις... Ολα δειχνουν να κινουνται στο επιπεδο που χρειάζεται και το οποίο και αναφέρατε. 2 παρατηρήσεις ερωτήσεις έχω ομως γιατί προεκυψε αλλό θεματάκι. Το πρώτο είναι οτι δημιουργήθηκε άλγη... και η ερώτηση ειναι τι θα προτείνατε να κάνω. Η αλγη ειναι κίτρινη ανεβάζω και photo με τους πρωταγωνιστές οι οποίοι ειναι και δραστήριοι και σκαμπρόζοι και παιχνιδιάρηδες και ...καταστροφεις...τρώνε τα φυτά και αν και αυτά πετάνε απο κατω ...ε τρώνε και κορφολογούνε τα απο πάνω!!! Καπου φαινεται βεβαια και η αλγη. Απ ότι διάβασα αυτου του ειδους η αλγη φευγει μονη της αλλά...ας ρωτήσω και τους ειδικότερους πέραν της αναγνωσης για επιβεβαίωση. Θα προτείνατε οταν στρώσει το ενυδρείο να βάλω καποιο αλλο συμβιοτικό με τα καρχαρίνια-χρυσόψαρά μου που να λειτουργεί σαν καθαριστής αλγης κλπ κλπ και που να βοηθάει στην ολη κατάσταση; Και η δευτερη ερώτηση ειναι... Το πράσινο σφουγγάρι εβρισκε στο σκιμμερ. Ως εκ τουτου εριχνε ολο το νερο επανω στο πρασινο και δεν περναγε καθετα μεσα στο φίλτρο. Βλεπετε το δυχτακι με το βιολογικο υλικο ηταν λιγο large για το Bioflow super. Ετσι εκοψα το πρασινο στη μεση. Επηρρεάζει τη φιλτρανση αυτό ή τελικά καλά εκανα μιας και ολο το νερό απο το skimmer επιστρέφει στο φίλτρο. Ακόμα παρατηρησα οτι υπαρχουν πολλα ασπρα σωματιδια που αιωρουνται στο νερο και που δεν ξερω αν ειναι αλγη, αλατα ή κατι δεν παει καλα με το φίλτρο.... Ευχαριστώ εκ των προτερων. Με μπλε βελάκι φαινεται το πρασινο μεσα στο φιλτρο. Το εκοψα στο μισό για να ειναι στο ιδιο υψος με το υψος στο αυθεντικο σύστημα Μια συνολικη του ενυδρείου με τον φωτισμο του Και μια κοντινή στην μπροστινη γωνία που φαίνεται η άλγη ακθως εκτείνεται και στα μπροστινα χαλικάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος