brainlaugh 29 Ιουνίου 2021 #1 Share 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Έχω αυτη τη Demasoni κιχλίδα και εχει εμφανίσει ενα ασπρο μεγάλο σημάδι στο μέτωπο. Την έχω αρκετά χρόνια, ξέρει κανείς τι ειναι? Η μηπως απο δάγκωμα? Την έχω βάλει εν τω μεταξύ στο backup ενυδρειο μην κολλήσει και τα άλλα κάτι. Ευχαριστώ, Θοδωρής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 30 Ιουνίου 2021 #2 Share 30 Ιουνίου 2021 (edited) Μήπως χώνετε μέσα σε πέτρες???? Σαν τρίψιμο μου κάνει εμένα σε πέτρες η Μήπως μαλώνουν μεταξύ τους. Δεν είμαι σίγουρος και εγώ καινούργιος είμαι . Ανέμενε να σου πούνε και οι πιο εμπειρί. Μπορείς να ρίχνεις και λίγο αλάτι ενυδρείου όταν κάνεις αλλαγές νερού προληπτικά για παράσιτα. Διάβασε λίγο ψάξε για το αλάτι Έγινε επεξεργασία 30 Ιουνίου 2021 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 30 Ιουνίου 2021 #3 Share 30 Ιουνίου 2021 Και εμενα δεν μπυ φαινεται κατι ανησυχιτικο. Το ιδιο μπορει να συμβει και στα χειλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 28 Ιουλίου 2021 #4 Share 28 Ιουλίου 2021 Εγώ στη θέση σου θα του έβαζα melafix για κάθε ενδεχόμενο ή όπως είπε και ο Taxiarchis ενυδρειακό αλάτι.? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος