Elina Drosaki 29 Ιουνίου 2021 #1 Share 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω ένα χελωνάκι του οποίου τα ματάκια έχουν πρηστεί καθώς επίσης ακούγεται η ανάσα της διαφορετικά. Πήγα σε έναν αλλά μου φάνηκε λίγο αδιάφορος. Ξέρετε κάποιον να μου συστήσετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elina Drosaki 29 Ιουνίου 2021 Author #2 Share 29 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Elina Drosaki έγραψε: Καλησπέρα σας. Έχω ένα χελωνάκι του οποίου τα ματάκια έχουν πρηστεί καθώς επίσης ακούγεται η ανάσα της διαφορετικά. Πήγα σε έναν αλλά μου φάνηκε λίγο αδιάφορος. Ξέρετε κάποιον να μου συστήσετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 29 Ιουνίου 2021 #3 Share 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα . Βρήκα αυτό το post ρίξε μια ματιά ... https://www.aquazone.gr/forums/topic/111490-χελώνα-που-δεν-τρώει/?tab=comments#comment-1240495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elina Drosaki 29 Ιουνίου 2021 Author #4 Share 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα καλέσω. Αν κάποιος έχει επισκεφθεί κάποιον κ έχει εμπιστοσύνη θα χαρώ να με ενημερώσει. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος