antonium98 12 Ιουλίου 2021 Author #51 Share 12 Ιουλίου 2021 Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Αυτό αν είναι να απλωθεί πως θα το κάνει; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως επεκτείνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #52 Share 13 Ιουλίου 2021 2-3 αυγά έβγαλαν μόνο ουριτσες. Δεύτερη τους γεννα δεν περίμενα να δω ούτε να κρατήσουν τα αυγά ούτε να τα προστατεύουν πρωί βράδυ με βάρδιες και ούτε συγχρονισμό στο ποτε τρώει ο ένας και ποτε ο άλλος. Πιστεύω ότι θα βγει δυνατό ζευγάρι με τον καιρό. 64786542774__1A4D8987-F9E0-4D2A-AF33-6E70114B5646.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #53 Share 13 Ιουλίου 2021 IMG_8892.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Ιουλίου 2021 #54 Share 13 Ιουλίου 2021 πριν 13 ώρες, το μέλος antonium98 έγραψε: Τέλεια ευχαριστώ πολύ, κάλιο πως θα καταλάβω ότι χρειάζεται να βάλω; Θερμοκρασία διάβαςα στο προφιλ του εδώ στο φορουμ ότι αντέχει μέχρι 30. Για αυτό κιόλας το επέλεξα, έκανα λάθος; Θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα φύλλα στίγματα και μετά μικρές τρύπες. Μην μπερδευτείς με τα σποραγγεία. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένεις να εμφανιστεί η έλλειψη. Αντέχει στις θερμοκρασίες μέχρι 30 και 31, αλλά δεν θέλει μόνιμη υψηλή θερμοκρασία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι επιλέγουν να κρατήσουν δίσκους. Τα περισσότερα φυτά προβληματίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες που κρατάμε αυτά τα ψάρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #55 Share 13 Ιουλίου 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα φύλλα στίγματα και μετά μικρές τρύπες. Μην μπερδευτείς με τα σποραγγεία. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένεις να εμφανιστεί η έλλειψη. Αντέχει στις θερμοκρασίες μέχρι 30 και 31, αλλά δεν θέλει μόνιμη υψηλή θερμοκρασία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι επιλέγουν να κρατήσουν δίσκους. Τα περισσότερα φυτά προβληματίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες που κρατάμε αυτά τα ψάρια. Ναι καταλαβα, σε ευχαριστώ πολύ. Μόνο εχινοδορους είχα καταφέρει να κρατήσω με τους δισκους. Και για τα μικροσορουμ το έμαθα πρόσφατα που το είδα σε ένα ενυδρειο και το φυτο έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση. Πολύ όμορφο χρωμα και πολύ καλή ανάπτυξη. Είχε γίνει τερας το φυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #56 Share 13 Ιουλίου 2021 Αυτή η φωτογραφία είναι περίπου ένα μήνα πριν. Όταν το ψάρι επανηλθε από τις βακτηριδιακες και ξεκίνησε να τρωει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #57 Share 13 Ιουλίου 2021 Αυτή η φωτογραφία είναι το ψάρι σήμερα. Νομίζω μια διαφορα υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 13 Ιουλίου 2021 #58 Share 13 Ιουλίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος antonium98 έγραψε: Αυτή η φωτογραφία είναι περίπου ένα μήνα πριν. Όταν το ψάρι επανηλθε από τις βακτηριδιακες και ξεκίνησε να τρωει Μία ώρα πριν, το μέλος antonium98 έγραψε: Αυτή η φωτογραφία είναι το ψάρι σήμερα. Νομίζω μια διαφορα υπάρχει Μάλλον έχεις βάλει φωτογραφία από Αλλά ψάρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #59 Share 13 Ιουλίου 2021 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Μάλλον έχεις βάλει φωτογραφία από Αλλά ψάρια.. Είναι το ίδιο ψαρι, ανεβαζω και φωτογραφία απο την ιδια πλευρά που φαίνεται το ψάρι και στην πρώτη, που έχει και το σημάδι στο πάνω πτερύγιο που πλέον πια φαίνεται ελάχιστα. Έγινε επεξεργασία 13 Ιουλίου 2021 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #60 Share 13 Ιουλίου 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2021 Author #61 Share 13 Ιουλίου 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Ιουλίου 2021 Author #62 Share 15 Ιουλίου 2021 Κανένα φίλτρο απλά έπαιξα λίγο με το μπλε στο φωτισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Ιουλίου 2021 Author #63 Share 15 Ιουλίου 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Ιουλίου 2021 Author #64 Share 15 Ιουλίου 2021 Εδώ με 60% μπλε 10% λευκό 0% κόκκινο. Η κάμερα τα κάνει πιο έντονα από ότι είναι αλλά δεν χρησιμοποιώ κανένα φίλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 22 Ιουλίου 2021 Author #65 Share 22 Ιουλίου 2021 (edited) Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι ακόμη και 550 λίτρα δεν τους φτάνουν. Δυο ζευγάρια με ταυτόχρονες γέννες και πολύς τσαμπουκας(που να μεγαλώσουν κιόλας). Το προηγούμενο ζευγάρι έσπασε και δημιουργήθηκαν 2 καινούρια με την θηλυκιά να βρίσκει άλλον και τον αρσενικό να βρίσκει άλλη. Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2021 - antonium98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 5 Αυγούστου 2021 #66 Share 5 Αυγούστου 2021 Πώς και θα το διαλύσεις; Ή κάνω λάθος; Απλά είδα την αγγελία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Αυγούστου 2021 Author #67 Share 5 Αυγούστου 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος gregory97 έγραψε: Πώς και θα το διαλύσεις; Ή κάνω λάθος; Απλά είδα την αγγελία... Καλησπέρα, το διαλύω γιατί θα αλλαχτεί η γυάλα ο φωτισμός και τα ψαρια. Θέλω να στήσω κάτι πιο σωστό όπως το έχω στο μυαλό μου χρόνια τώρα. Με ένα μόνο είδος και όχι ανάμεικτα. Από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει από το 0. Επίσης θέλω να φτιάξω και κάποια πράγματα στο σαμπ και διαφορα αλλά μαζέματα. Πάει γενικά να στηθεί από την αρχή με σωστό και αργό ρυθμό. Θα γίνει κάτι αυστηρά βιοτοπικο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 6 Αυγούστου 2021 #68 Share 6 Αυγούστου 2021 Κατάλαβα... Μπράβο για το μεράκι σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Αυγούστου 2021 #69 Share 6 Αυγούστου 2021 χαίρομαι, αυστηρά βιοτοπικό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, σίγουρα τότε μιλάμε για άγριους δίσκους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Αυγούστου 2021 Author #70 Share 6 Αυγούστου 2021 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος gregory97 έγραψε: Κατάλαβα... Μπράβο για το μεράκι σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Γενικά έχω το θέμα ότι αν δεν το φτάσω εκεί που θέλω δεν ικανοποιούνται με τίποτα. πριν 3 ώρες, το μέλος Χρήστος έγραψε: χαίρομαι, αυστηρά βιοτοπικό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, σίγουρα τότε μιλάμε για άγριους δίσκους. Το ενυδρειο θα φτάσει με τις τροποποιήσεις και την καινουρια γυάλα κοντά στα 800 λίτρα. Θα στηθεί ως βιοτοπικο του ορινοκο, συγκεκριμένα atabapo. Θα φιλοξενήσει ένα κοπάδι καφέ αγριους και ένα κοπάδι uaru panda κατά βάση με συμπλήρωμα σε κάποια γύρω γύρω είδη αν δω ότι με παίρνει από χώρο Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2021 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Αυγούστου 2021 Author #71 Share 6 Αυγούστου 2021 πριν 51 λεπτά, το μέλος antonium98 έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ. Γενικά έχω το θέμα ότι αν δεν το φτάσω εκεί που θέλω δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Το ενυδρειο θα φτάσει με τις τροποποιήσεις και την καινουρια γυάλα κοντά στα 800 λίτρα. Θα στηθεί ως βιοτοπικο του ορινοκο, συγκεκριμένα atabapo. Θα φιλοξενήσει ένα κοπάδι καφέ αγριους και ένα κοπάδι uaru panda κατά βάση με συμπλήρωμα σε κάποια γύρω γύρω είδη αν δω ότι με παίρνει από χώρο Και οι δίσκοι επίσης θα μπουν αν δω ότι με παίρνει στο χώρο. Τα panda θα είναι οι πρωταγονιστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Σεπτεμβρίου 2021 Author #72 Share 14 Σεπτεμβρίου 2021 Ένα μικρο update και έρχεται σύντομα συνέχεια σε νέο θέμα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 15 Σεπτεμβρίου 2021 #73 Share 15 Σεπτεμβρίου 2021 Ε ρε ομορφιές, το καφετί νεράκι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Σεπτεμβρίου 2021 #74 Share 16 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ όμορφο στήσιμο,έχει ενδιαφέρον. Απο ψάρια τι σκέφτεσαι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 16 Σεπτεμβρίου 2021 #75 Share 16 Σεπτεμβρίου 2021 Τι ρίζα είναι αυτή μεγάλε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος