nikos.gr 16 Ιουνίου 2021 #1 Share 16 Ιουνίου 2021 Γεια σας,μόλις έφτιαξα λογαριασμό σε αυτό το forum ,γιατί έχω σχεδόν ένα μηνα που προσπαθώ να φτιάξω το δικό μου ενυδρείο ! Και θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται να έχει ένα ενυδρείο για είναι τα ψαράκια υγιείς ,και πως βρίσκουμε τα λίτρα του ενυδρείου ; Και έχω μια απορία σήμερα έβαλα το φίλτρο και το τζαμί γέμισε φυσαλίδες δεν ξέρω γιατί ; Έχω κάνει κάτι λάθος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Αθανασίου 16 Ιουνίου 2021 #2 Share 16 Ιουνίου 2021 Φυσιολογικό είναι να βλέπεις κολλημένες φυσαλίδες στα τζάμια του ενυδρείου.. σε 24 ώρες περίπου θα έχουν εξαφανιστεί.. Για αρχή δεν αγοράζεις κανένα ψάρι μέχρι να στρώσεις το φίλτρο και να μπορείς να φιλοξενήσεις ψάρια.. και δεύτερον αυτό θα το έχεις σαν ευαγγέλιο, διάβασε το ξανά και ξανά μέχρι να το καταλάβεις.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Ιουνίου 2021 #3 Share 16 Ιουνίου 2021 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος Χρήστος Αθανασίου έγραψε: Φυσιολογικό είναι να βλέπεις κολλημένες φυσαλίδες στα τζάμια του ενυδρείου.. σε 24 ώρες περίπου θα έχουν εξαφανιστεί.. Για αρχή δεν αγοράζεις κανένα ψάρι μέχρι να στρώσεις το φίλτρο και να μπορείς να φιλοξενήσεις ψάρια.. και δεύτερον αυτό θα το έχεις σαν ευαγγέλιο, διάβασε το ξανά και ξανά μέχρι να το καταλάβεις.. Καλώς ήρθες στην παρέα μας ?. Συμφωνω απολύτως με τον προλαλισαντα όσον αφορά το άρθρο αυτό. Για βγάλε και μια φωτογραφία του ενυδρείου σου να δούμε. Για να υπολογίσεις λίτρα πας εδώ Μήκος*ύψος*πλάτος/1000 Πάντα μιλαμε για εκατοστά ως μονάδα μέτρησης Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2021 - killerknight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos.gr 16 Ιουνίου 2021 Author #4 Share 16 Ιουνίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος killerknight έγραψε: Καλώς ήρθες στην παρέα μας ?. Συμφωνω απολύτως με τον προλαλισαντα όσον αφορά το άρθρο αυτό. Για βγάλε και μια φωτογραφία του ενυδρείου σου να δούμε. Για να υπολογίσεις λίτρα πας εδώ Μήκος*ύψος*πλάτος/1000 Πάντα μιλαμε για εκατοστά ως μονάδα μέτρησης Ναι σας βάζω να το δείτε !δεν το έχω τελειώσει ακόμα ,έχω σκοπό να φυτέψω ζωντανά φυτά ! VID_52770926_102729_712.mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Ιουνίου 2021 #5 Share 16 Ιουνίου 2021 Ναι όντως να βγάλεις τα παλιά. Το φίλτρο σου πάντως μικρό μου φαίνεται για το ενυδρείο αυτό. Πόσο μήκος-υψος και πλάτος έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 17 Ιουνίου 2021 #6 Share 17 Ιουνίου 2021 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλό θα ήταν να διαβάσεις και το παραπάνω ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Ιουνίου 2021 #7 Share 18 Ιουνίου 2021 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Ξεκινάς το διάβασμα με τα άρθρα που σου έγραψαν τα αλλά παιδιά και στην συνέχεια ρώτα για τις απορίες που σου δημιουργούνται. Θέλει υπομονή και προσεχτικά βήματα... Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος