Popular Post tropheus3 31 Μαίου 2021 Popular Post #1 Share 31 Μαίου 2021 Συνεχίζονται οι γέννες σε λίγο καιρό θα έχω θέμα χώρου είναι η δεύτερη που σώζω από red . Αξίζει όμως να δει κανείς αυτή την εικόνα που για μένα είναι η κορύφωση από ένα hobby που ακολουθώ δεκαετίες. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 1 Ιουνίου 2021 #2 Share 1 Ιουνίου 2021 Φτου φτου 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 1 Ιουνίου 2021 #3 Share 1 Ιουνίου 2021 Μπράβο ρε φίλε,respect!Πιστευεις είναι κ οι δυο γονείς red;Η φροντοζα στη φωτογραφία είναι red; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropheus3 1 Ιουνίου 2021 Author #4 Share 1 Ιουνίου 2021 ναι και οι δυο ειναι red στη φωτο ειναι red και ευτυχως στο ενυδειο υπαρχει ιεραρχια και δεν χτυπιουνται οι αρσενικοι αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως ο αλφα burundi δεν πείραξε καθόλου τον αρσενικο red που εβαλα μετα. Αναζητω τωρα black widow! αλλα πολυ δυσκολο να βρω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 6 Ιουνίου 2021 #5 Share 6 Ιουνίου 2021 το μονο που εχω να πω ειναι....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος