ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 25 Μαίου 2021 #1 Share 25 Μαίου 2021 Ξεκίνησαν οι αγορές για στήσιμο νέου ενυδρείου μετά και από την βοήθεια με τις συμβουλές πολλών από δω! ? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 31 Μαίου 2021 Author #2 Share 31 Μαίου 2021 Οι παραλαβές συνεχίζονται!!!? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 18 Ιουνίου 2021 Author #3 Share 18 Ιουνίου 2021 Ήρθε σήμερα κ η γυάλα!!! Προχωράμε! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_nest 19 Ιουνίου 2021 #4 Share 19 Ιουνίου 2021 Για μια στιγμή διάβασα γυάλα πριν δω το ποστ και τρόμαξα . Ευτυχώς όμως δεν είναι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 19 Ιουνίου 2021 #5 Share 19 Ιουνίου 2021 Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisA 19 Ιουνίου 2021 #6 Share 19 Ιουνίου 2021 Ωπ σε βρήκα! Είχα διαβάσει το topic σου αλλά δεν συνδύασα ότι ήσουν ο ίδιος που σχολίασε στο δικό μου! Πόσο ενδιαφέρον που ταιριάζουν τα επιχειρήματα μας! Θα παίρνω ιδέες. Όπως, για παράδειγμα, το soil βλέπω 4*9=36 L + κάτι ακόμη από δίπλα και με άγχωσες. Εμένα είναι καθ’ οδον 3*9=27 L υπολογίζοντας τα από το 121*41*5/1000≈25 L, θα φτάσουν άραγε; ? Το filtrosmart 300 που βλέπω το θεωρείς αρκετό; Καλή αρχή!! Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα! Υ.Γ.: σήμερα ήρθε και η δική μου γυάλα!! ??✌️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 19 Ιουνίου 2021 Author #7 Share 19 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα! Καλό ξεκίνημα και σε σένα! Σε σχέση με το soil πήρα εγώ παραπάνω επειδή έχω σκοπό να δωσω ύψος πίσω! Αλλά μπορεί και να μου περισσέψει! Δες αν σου φτάσει είσαι οκ! Ο τύπος υπολογισμού είναι σωστός! Τα 5εκ νομίζω είναι οκ, ίσως και 6-7. Το άλλο είναι χαλίκι ψιλό, θα το βάλω για διακόσμηση στο μπροστινό μέρος! Αλλά ίσως και να μην χρειαστεί αν καταλήξω σε γρασίδι μπροστά! Το φίλτρο σου ποσα l/h είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 19 Ιουνίου 2021 Author #8 Share 19 Ιουνίου 2021 Τώρα είδα ότι έχουμε το ίδιο φίλτρο!!! ??? Κοιτά αν δεν είναι πολύ φυτεμενο είσαι οκ! Αν είναι φουλ φυτεμενο χρειάζεται να έχεις μια ροη 7-10 φορές τα λίτρα. Υπολόγισε ότι από τα 1000 που λέει θα έχεις μια απώλεια. Αυτή τη ροη μπορείς να την πετύχεις βάζοντας και δεύτερο εξωτερικό η βάζοντας σαν πιο φθηνή λύση έναν κυκλοφορητη. Εγώ θα βάλω 2 εξωτερικά. Το 2ο θα είναι ένα sun sun 2000l/h. Επέλεξα αυτό αντί κυκλοφορητη για να έχω και περισσότερο βιολογικό υλικό. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisA 19 Ιουνίου 2021 #9 Share 19 Ιουνίου 2021 (edited) Ήταν το biomaster 350, όχι το filtrosmart, αλλά τελικά το πήγα στο biomaster 850 με 1.550 L/h. Το υποψιάστηκα ότι θα έχεις 2, γι’ αυτό το σχολίασα. Είσαι υπερπλήρης με επιπλέον 2000! ? Το σκεφτόμουν και εγώ για 2, για καλύτερη κυκλοφορία, αλλά ελπίζω να αρκεί αυτό. Έγινε επεξεργασία 19 Ιουνίου 2021 - PanagiotisA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος