HARA 8 Ιουνίου 2007 #1 Share 8 Ιουνίου 2007 Ψάχνω για ένα οικονομικό ενυδρείο στα 60-70 lt. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 8 Ιουνίου 2007 #2 Share 8 Ιουνίου 2007 Μενουμε και μακρια να σου χαριζα κανα δυο(χωρις πλακα)αλλα χωρις τα καπακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARA 8 Ιουνίου 2007 Author #3 Share 8 Ιουνίου 2007 Κρίμα. Χι. Σ'ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.ALIMPERTIS 8 Ιουνίου 2007 #4 Share 8 Ιουνίου 2007 Ψάχνω για ένα οικονομικό ενυδρείο στα 60-70 lt. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε εμείς στην προσπάθεια αναζήτησης οικονομικού ενυδρείου. Προσφέροντας το "RESUN "SQUARE" (60*30*45) με εξοπλισμό στην τιμή των 65,00€ Ελπίζουμε να σας δούμε από το κατάστημά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARA 8 Ιουνίου 2007 Author #5 Share 8 Ιουνίου 2007 Μπορούμε να σας βοηθήσουμε εμείς στην προσπάθεια αναζήτησης οικονομικού ενυδρείου. Προσφέροντας το "RESUN "SQUARE" (60*30*45) με εξοπλισμό στην τιμή των 65,00€ Ελπίζουμε να σας δούμε από το κατάστημά μας. Καλησπέρα. Από ότι υπολόγησα είναι γύρω στα 80 λίτρα με καθαρα γύρω στα 69. Μπορείτε να μου πείτε τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός; Eπειδή μένω μακρυά και δεν μου είναι και πολύ εύκολο να περάσω να το δω μήπως υπάρχει κάπου φωτογραφία που θα μπορούσα να το δω από κοντά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOO AREA 8 Ιουνίου 2007 #6 Share 8 Ιουνίου 2007 Ψάχνω για ένα οικονομικό ενυδρείο στα 60-70 lt. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ M&A,RESUN ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ 73,00. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος