iliascryptic 7 Ιουνίου 2007 #1 Share 7 Ιουνίου 2007 Παιδια καλησπερα!!ενας απο τους δισκους μου εχει συμπτωματα hexamita ,αφου το εχω βαλει στο ενυδρειο-ιατρειο ξεκινησα την θεραπεια με hexamita της esha για 3 μερες οπως αναφερει στις οδηγιες χρησης....συνηθως μετα απο ποσες μερες θα φανουν αποτελεσματα???και αν εχει περασει 1 βδομαδα και τα πραγματα ειναι στασιμα πρεπει να το ξαναχρησιμοποιησω ξανα το συγκεκριμενο προιον για αλλες 3 μερες............???????????????(το ψαρι ειναι σχετικα στο πρωτο σταδιο της λοιμωξης) ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 7 Ιουνίου 2007 #2 Share 7 Ιουνίου 2007 Γεια χαρα.Τα αποτελεσματα θα φανουν σε περιπου 5-7 ημερες.Απο εκει και περα γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιηθει στη διπλη δοση απο την αναγραφομενη καθως ειναι σχετικα ηπιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 7 Ιουνίου 2007 Author #3 Share 7 Ιουνίου 2007 Γεια χαρα.Τα αποτελεσματα θα φανουν σε περιπου 5-7 ημερες.Απο εκει και περα γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιηθει στη διπλη δοση απο την αναγραφομενη καθως ειναι σχετικα ηπιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Για να δουμε.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος