ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 Μαίου 2021 #1 Share 10 Μαίου 2021 Καλησπέρα φίλοι μου. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι πέτρωμα είναι στην φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 Μαίου 2021 Author #2 Share 10 Μαίου 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Μαίου 2021 #3 Share 10 Μαίου 2021 Εννοεις, αν μπορεις να βαλεις την πετρα στο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 Μαίου 2021 Author #4 Share 10 Μαίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος natateo έγραψε: Εννοεις, αν μπορεις να βαλεις την πετρα στο ενυδρειο; Ναι. Με υδροχλωρικό δεν αφρίζει αλλά με προβληματίζουν τα ίχνη σκουριάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halcyon 10 Μαίου 2021 #5 Share 10 Μαίου 2021 (edited) Κάτσε να ανοίξω ένα παλιό βιβλίο γεωχημείας, μπας και βγάλουμε άκρη...με πας πίσω στα φοιτητικά μου χρόνια ? Με ιντρίγκαρες με τη φράση " ίχνη σκουριάς", γιατί δεν νομίζω ότι πρόκειται περί τέτοιας. Γενικά σχιστολιθικό είναι. Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2021 - Halcyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 Μαίου 2021 Author #6 Share 10 Μαίου 2021 Περιμένω την ερευνά σου.? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 11 Μαίου 2021 #7 Share 11 Μαίου 2021 On 10/5/2021 at 7:32 ΜΜ, το μέλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε: Με υδροχλωρικό δεν αφρίζει αλλά με προβληματίζουν τα ίχνη σκουριάς. Αν δεν θα κρατας ευαισθητες γαριδες και αν δεν θα γεμισεις το ενυδρειο με τετοιες πετρες στο φουλ, δεν υπαρχει θεμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος