jimleg 5 Μαίου 2021 #1 Share 5 Μαίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενυδρείο reef που περιέχει 640λτ καθαρά νερό. θέλω να εξασφαλίζω την ψύξη του νερού τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδίως όταν θα απουσιάζω για 2-3 εβδομάδες και το σπίτι θα φτάνει τους 35 C. Η εγκατάσταση chiller πιστεύω είναι μονόδρομος. Ti chiller θα προτείνατε; έχει κανείς κάποια καλή λύση για τα λίτρα μου; ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 6 Μαίου 2021 #2 Share 6 Μαίου 2021 Το teco tr 20 η tc 20 . Αν βολεύει στην εγκατάσταση εκτός σπιτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimleg 6 Μαίου 2021 Author #3 Share 6 Μαίου 2021 Teco TR20 λοιπόν. Αν εγκατασταθεί μέσα στο σπίτι δεν θα αποδίδει? η μόνη δυνατότητα που ενδεχομένως έχω είναι να βγει στο κλιμακοστάσιο. Στο μπαλκόνι όμως είναι αδύνατον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimleg 6 Μαίου 2021 Author #4 Share 6 Μαίου 2021 Teco TR20 λοιπόν. Αν εγκατασταθεί μέσα στο σπίτι δεν θα αποδίδει? η μόνη δυνατότητα που ενδεχομένως έχω είναι να βγει στο κλιμακοστάσιο. Στο μπαλκόνι όμως είναι αδύνατον. το TECO TK1000 φαίνεται επίσης καλό. μοιάζει να είναι η διάδοχη κατάσταση του TR20. Έχει κανείς άποψη για αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 6 Μαίου 2021 #5 Share 6 Μαίου 2021 Θα αποδίδει και μέσα απλά έξω θα ήταν καλύτερα. Ναι είναι η επόμενη γενιά, σε καινούργιο αν πας θα πας σε αυτήν την σειρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος