calmen 28 Απριλίου 2021 #1 Share 28 Απριλίου 2021 Εχω αυτή την μπούκαλα με τα μανόμετρα και την βαλβίδα Είναι ανενεργή 7 χρόνια Πάει για πέταμα? Υπάρχουν καλύτερα πλέον? Είναι για ενυδρείο Rio 450 Καμία πρόταση για ph controller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 28 Απριλίου 2021 #2 Share 28 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, κάθε 10 χρόνια συνήθως τις περνάμε από έλεγχο.. γράφει πάνω την ημερομηνία λήξης. Καλό είναι να αλλάξεις την βάνα με την μαγνητική .Για ph controller περιμένω να ακούσω κι εγώ την γνώμη από τους υπόλοιπους..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Απριλίου 2021 #3 Share 29 Απριλίου 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος mik7 έγραψε: Για ph controller περιμένω να ακούσω κι εγώ την γνώμη από τους υπόλοιπους..? ποτέ δεν ειχα και για μενα- δεν χρειαζεται. Εξαρταται βεβαια και απο τα ψαρια, που θελουμε να κρατησουμε.....γιατι για τα φυτα 2 πανω 2 κατω το ΡΗ..... δεν τα επιρεαζει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calmen 29 Απριλίου 2021 Author #4 Share 29 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος