Dimitris29 21 Απριλίου 2021 #1 Share 21 Απριλίου 2021 (edited) Καλησπέρα στήν παρέα. Γνώμες για αυτό το όμορφο ψαράκι μέ τη Ψαράκια μπορεί να μπει μάζη. Σε ενυδρείο 100l αρκετά φυτεμένο . Για όσους δεν ξέρουν το όνομα είναι σαλάχι γλυκού νερού μικρόσωμο ευχαριστώ πολύ Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2021 - Dimitris29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 21 Απριλίου 2021 #2 Share 21 Απριλίου 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος Dimitris29 έγραψε: Καλησπέρα στήν παρέα. Γνώμες για αυτό το όμορφο ψαράκι μέ τη Ψαράκια μπορεί να μπει μάζη. Σε ενυδρείο 100l αρκετά φυτεμένο . Για όσους δεν ξέρουν το όνομα είναι σαλάχι γλυκού νερού μικρόσωμο ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα φίλε μου, δεν ξέρω για το συγκεκριμένο είδος τι χρειάζεται αλλά δεν νομίζω πως ανήκει στα σαλάχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris29 21 Απριλίου 2021 Author #3 Share 21 Απριλίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος antonium98 έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου, δεν ξέρω για το συγκεκριμένο είδος τι χρειάζεται αλλά δεν νομίζω πως ανήκει στα σαλάχια Μπορεί να έχεις και δίκιο φίλε μου δεν ξέρω και Πόλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halcyon 22 Απριλίου 2021 #4 Share 22 Απριλίου 2021 (edited) Υπάρχει φωτογραφία; Έγινε επεξεργασία 22 Απριλίου 2021 - Halcyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halcyon 22 Απριλίου 2021 #5 Share 22 Απριλίου 2021 (edited) Εάν αναφέρεσαι στο ζωντανό με εμπορική ονομασία hillstream loach, η επίσημη ονομασία του είναι Sewellia lineolata. Σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με σαλάχι. Είναι ένα εύκολο και βολικό ζωντανό. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω : https://www.seriouslyfish.com/species/sewellia-lineolata/ Έγινε επεξεργασία 22 Απριλίου 2021 - Halcyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος