Μανος Παπαχριστοπουλος 21 Απριλίου 2021 #1 Share 21 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στο φόρουμ εδώ και 3 μέρες έχω εντοπίσει στο μπροστινό τζάμι παντού πράσινες τρίχες... Τι ακριβώς είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Απριλίου 2021 #2 Share 21 Απριλίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Μανος Παπαχριστοπουλος έγραψε: Καλησπέρα στο φόρουμ εδώ και 3 μέρες έχω εντοπίσει στο μπροστινό τζάμι παντού πράσινες τρίχες... Τι ακριβώς είναι??? Αλγη. τριχοειδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μανος Παπαχριστοπουλος 21 Απριλίου 2021 Author #3 Share 21 Απριλίου 2021 Κάνει κύκλο και φεύγει η έχω θέμα γενικαυ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halcyon 21 Απριλίου 2021 #4 Share 21 Απριλίου 2021 https://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-άλγες-γλυκού-νερού/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 22 Απριλίου 2021 #5 Share 22 Απριλίου 2021 πριν 18 ώρες, το μέλος Μανος Παπαχριστοπουλος έγραψε: Κάνει κύκλο και φεύγει η έχω θέμα γενικαυ??? Δεν υπαρχει ενυδρειο χωρις αλγη. Σε νεα ενυδρεια ειναι φυσιολογικο. θεμα ισορροπιας ειναι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Απριλίου 2021 #6 Share 22 Απριλίου 2021 Το ενυδρείο σου είναι καινούργιο. Μέχρι να βρει την ισοροπία του θα σου εμφανίζει άλγες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος