Harris Lourakis 22 Απριλίου 2021 Author #26 Share 22 Απριλίου 2021 1 hour ago, natateo said: γρασιδι μονο marsilea hirsuta..., για άλλα ευκολα δες εδω- https://www.aquazone.gr/freshwater-profiles/φυτά/?advanced_search_submitted=1&csrfKey=1de6b1a157b477cc72f4eca1d560472e&content_field_30[Easy]=Easy&&content_field_34[slow]=slow&content_field_33[Low]=Low&sortby=field_28&sortdirection=asc&record_type=all&time_frame=show_all Τις annubias μπορούμε να τις κολλήσουμε σε πέτρες ή ξύλα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Απριλίου 2021 #27 Share 22 Απριλίου 2021 On 20/4/2021 at 4:38 ΜΜ, το μέλος dartman έγραψε: Εμένα σε 35 λίτρα ενυδρείο με ~1 φυσαλίδα ανα 3 δευτερόλεπτα με βγάζει σκάρτα δύο μήνες. Με 9 ώρες την ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 22 Απριλίου 2021 Author #28 Share 22 Απριλίου 2021 3 minutes ago, dartman said: Με 9 ώρες την ημέρα. Δε το χούμε συνέχεια ανοικτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Απριλίου 2021 #29 Share 22 Απριλίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Καλά που το πες Ποια φυτά προτείνετε εύκολα που δε χρειάζονται co2, και αν υπάρχει κ γρασιδι Ότι δεις εδω https://greenaqua.hu/en/noveny/igeny/co2-t-nem-igenylo-noveny.html "τσουλάει" χωρίς Co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Απριλίου 2021 #30 Share 22 Απριλίου 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Δε το χούμε συνέχεια ανοικτό? Υπάρχουν κάποιοι που το έχουν συνέχεια ανοιχτό , υπάρχουν άλλοι που το έχουν 2 ώρες πριν ανάψουν τα φώτα μέχρι 1 ώρα πριν κλείσουν. Εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία. Αμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό με έναν πολύ πολύ πρόχειρο υπολογισμό θα σου φτάνει σκάρτα μήνα, μπορεί και 20 μέρες. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 25 Απριλίου 2021 Author #31 Share 25 Απριλίου 2021 On 22/4/2021 at 1:56 ΜΜ, dartman said: Υπάρχουν κάποιοι που το έχουν συνέχεια ανοιχτό , υπάρχουν άλλοι που το έχουν 2 ώρες πριν ανάψουν τα φώτα μέχρι 1 ώρα πριν κλείσουν. Εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία. Αμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό με έναν πολύ πολύ πρόχειρο υπολογισμό θα σου φτάνει σκάρτα μήνα, μπορεί και 20 μέρες. Να σε ρωτήσω κ κάτι άλλο σχετικά με το στρώσιμο νέου φυτεμένου. Θα χρησιμοποιήσω σαν υπόστρωμα το shrimp king active soil και μαλλον από κάτω το dennerle deponit mix. Θα βάλω εύκολα φυτά όπως είπα και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς θα στρώσω το ενυδρείο? Χρειάζεται να κάνω αλλαγές νερού? Χρειάζεται να βάζω flourish και excel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος