Tae Tae 17 Απριλίου 2021 #1 Share 17 Απριλίου 2021 Έχω ένα ενυδρείο 60 λίτρα με έναν μονομάχος τον πήγα στα pet τέλος πάντων και μου είπαν ότι έχει κάψιμο από αμμωνία και τους είπα να μου δώσουν εν φάρμακο για την αμμωνία αλλά μου είπαν πως έγινε η ζημιά όποτε μου έδωσαν αυτό είναι σωστή θεραπεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tae Tae 17 Απριλίου 2021 Author #2 Share 17 Απριλίου 2021 (edited) Λέει το κάτι τρεις μέρες θεραπείας εγώ πόσες να κανω Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2021 - Tae Tae Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 17 Απριλίου 2021 #3 Share 17 Απριλίου 2021 Καλημέρα αν έχεις πρόβλημα με αμμωνία δ ν νομίζω πως αυτό το φάρμακο θα σε βοηθήσει τι φίλτρο έχεις τι έχει μέσα μέτρησης κάνεις και αν ναι με τη μετράς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tae Tae 17 Απριλίου 2021 Author #4 Share 17 Απριλίου 2021 Γενικά δεν έχω θέμα με την αμμωνία το φύλλαδιο λέει πως είναι κατάλληλα dropsyσάπισμα πτερυγίων έχω μέσα στο φίλτρο ενεργό αντεράκι σκιά σφουγγάρι πήγα στο pet city νερό και μου το μέτρησαν με ένα σωληνάκι τέλος πάντων κάνω αλλαγές τακτικά το μισό νερό την εβδομαδα με αντί χλώριο και βακτήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halcyon 17 Απριλίου 2021 #5 Share 17 Απριλίου 2021 Και τα νιτρώδη πώς τα αντιμετωπίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 17 Απριλίου 2021 #6 Share 17 Απριλίου 2021 Αν έχεις άνθρακα μέσα ότι φάρμακο και να βάλεις δεν πρόκειται να δράσει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tae Tae 18 Απριλίου 2021 Author #7 Share 18 Απριλίου 2021 Όποτε μπορώ παίρνω βιολογικό υλικό και έξω ο ανθρακας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tae Tae 18 Απριλίου 2021 Author #8 Share 18 Απριλίου 2021 Όποτε όταν βάλω το βιολογικό θα βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tae Tae 18 Απριλίου 2021 Author #9 Share 18 Απριλίου 2021 Είχα κέρατο φύλλο για τα νιτρώδη το οποίο μεγάλωνε αλλά σάπισε και για αυτό έχω πλαστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 18 Απριλίου 2021 #10 Share 18 Απριλίου 2021 Ναι θα βοηθήσει αλλά αφού στρώση και ναι βγάλε τον άνθρακα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος