Harris Lourakis 14 Απριλίου 2021 #1 Share 14 Απριλίου 2021 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πιο ψαράκι είναι αυτό ? Είχα αγοράσει ottocinclus και μάλλον κατά λάθος μου το βάλανε αυτό μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Απριλίου 2021 #2 Share 14 Απριλίου 2021 Corydoras, μάλλον julii αν το βλέπω καλά από το κινητό. Όπως όλα τα cory είναι κοπαδόψαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos Chania 14 Απριλίου 2021 #3 Share 14 Απριλίου 2021 Καλησπέρα! ναι είναι corydoras Corydoras του Sterba - Wikipedia.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 14 Απριλίου 2021 Author #4 Share 14 Απριλίου 2021 Μόνο 2 Panda corydoras έχω και 2 οτοκυκλους . Θα είναι καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 14 Απριλίου 2021 #5 Share 14 Απριλίου 2021 Μεγάλη χαρά ένας τέτοιος μικρούλης στο ενυδρείο άλλα με "μειονέκτημα" ότι είναι κοπαδόψαρο και χρειάζεται άλλα 4-5 "άτομα" του είδους ώστε να αισθάνεται άνετα στον χώρο. Αν μπορείς να τα φιλοξενήσεις (αν έχεις τον χώρο και τις συνθήκες δηλαδή) θα σου έλεγα να μην του το στερήσεις αυτό. Διαφορετικά θα πρότεινα να επιστραφεί στο κατάστημα.. [emoji846] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος