Popular Post marinos 2 Απριλίου 2021 Popular Post #1 Share 2 Απριλίου 2021 Πολλές φορές τα νέα μέλη του forum (και όχι μόνο) δυσκολεύονται να βρούνε τις πληροφορίες που θέλουν μέσα σε αυτό. Έτσι με τον παρόν post θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα χάρτη που σύμφωνα με τις συνήθεις ερωτήσεις να μπορούν άμεσα να παίρνουν μέσα από τα άρθρα forum μια πρώτη απάντηση . ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK α) Που θα βρω απαντήσεις που αφορούν την λειτουργία του ενυδρείου μου. Ποιο ενυδρείο να διαλέξω; Ποιο ενυδρείο να διαλέξω; Τι χρειάζομαι για να στήσω ένα ενυδρείο; Πως να στρώσω το ενυδρείο μου; Στήνοντας ένα ενυδρείο από το μηδέν Προβλήματα με τις μετρήσεις μου. Πως να κάνω συντήρηση στο ενυδρείο ; Η συντήρηση του ενυδρείου Έχω αμμωνία . Τι να κάνω ; Αμμωνία και τρόποι αντιμετώπισής της β) Που θα βρω απαντήσεις σχετικά με τα ψάρια μου . Στο ενυδρείο που έχω ποια είδη ψαριών μπορώ να βάλω ; Προφίλ Ψαριών ανά ελάχιστα λίτρα ενυδρείου Τι συνθήκες νερού χρειάζονται τα ψάρια μου ; Πόσα λίτρα νερού χρειάζεται το ψάρι μου ; Μπορεί να ζήσει με άλλα ψάρια στο ενυδρείο μου ; Προφίλ ψαριών γλυκού νερού Ποιοι είναι οι ιδανικοί συγκάτοικοι ; Ποιες οι συνθήκες για αναπαραγωγή ; Πως να διακοσμήσω το ενυδρείο μου σύμφωνα με τις ανάγκες του ; Πως θα δω τι ασθένεια έχει το ψάρι μου ; Κατάλογος ασθενειών της Sera γ) Που θα βρω απαντήσεις σχετικά με τα φυτά μου Ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας των φυτών μου ; Φυτά Με Βάση Το Βαθμό Δυσκολίας Θέλω να βάλω μόνο εύκολα φυτά , ποια είναι ; Τι φωτισμό θέλουν τα φυτά μου ; Ο φωτισμός του ενυδρείου Πως να τα φυτέψω ; Σε ποια θέση να τα βάλω στο ενυδρείο ; Προφίλ φυτών Πως να τα κλαδέψω ; Έχω άλγη ποια είναι ; Άλγες Γλυκού Νερού Πως αντιμετωπίζω την άλγη που έχω ; Πιστεύω ότι με τα παραπάνω link θα μπορείτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά σε όποιο θέμα σας προκύψει. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις κάνετε την ερώτηση σας αβίαστα στην ανάλογη κατηγορία και σίγουρα κάποιο μέλος ή συντονιστής θα σας απαντήσει . Τέλος θα μπορέσετε να δείτε αν έχετε κάνει ήδη κάποιο λάθος διαβάζοντας την παρακάτω λίστα ? ? Τα DE FACTO ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ του ενυδρείου. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο..... 4 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 3 Απριλίου 2021 #2 Share 3 Απριλίου 2021 Κατι λιγα και απο εμενα περι εξοπλισμου του ενυδρειου. Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να στήσω ένα ενυδρείο; Βασικός Εξοπλισμός Γλυκού Τι φίλτρο να διαλέξω? Οδηγός (?) κριτηρίων επιλογής φίλτρου Θερμαντήρας, τι & πως? Θερμαντήρας Χρειάζομαι την Αεραντλία? Αεραντλία, Ποία Η Χρησιμότητα Της; 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος