tary papak 31 Μαρτίου 2021 #1 Share 31 Μαρτίου 2021 γεια σασ παιδια ειμαι καινουργια στο φορουμ και καταρχασ καλωσ σασ βρηκα τελος παντων διεθυνω ενα γραφειο και εβαλα να στρωθει ενα ενυδρειο 350 λιτρα θα βαλω 6 δοισκουσ και θελω να μαθω αν μπορω να βαλω αγγελοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 31 Μαρτίου 2021 #2 Share 31 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα και καλωσήρθες !!!! Κατά τη γνώμη μου τα λίτρα σου είναι λίγα για να μπούνε και αγγελόψαρα , θέλεις 800 plus λίτρα και μεγάλο μήκος ενυδρείου και για τα δύο είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 31 Μαρτίου 2021 #3 Share 31 Μαρτίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος tary papak έγραψε: γεια σασ παιδια ειμαι καινουργια στο φορουμ και καταρχασ καλωσ σασ βρηκα τελος παντων διεθυνω ενα γραφειο και εβαλα να στρωθει ενα ενυδρειο 350 λιτρα θα βαλω 6 δοισκουσ και θελω να μαθω αν μπορω να βαλω αγγελοψαρα Καλημέρα, καλωσηρθεσ Στην παρέα του aquazone. Το ενυδρειο είναι ήδη οριακά για species tank ενυδρειο δίσκων. Θα σου πρότεινα αντί να βάλεις άγγελοψαρα να μεγαλώσεις λίγο το κοπάδι των δίσκων στα 8 άτομα. Είχα δίσκους 9-10 ψαρια στα ίδια λίτρα και όταν μεγάλωσαν ζορίζονταν πολύ από άποψη χώρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts