Jump to content

Φαγομενα πτερύγια

Recommended Posts

Λοιπόν σήμερα μόλις κοίταξα σε ένα ενυδρείο πβεχω ανακάλυψα πος σε ένα ψάρι η ουρά του ήταν φαγωμενη λίγο. Τα ψάρια είναι αγγελοψαρα και έχω δύο μέσα μαζί με έναν μονομάχο αρσενικό και ένα bristlnose pleco. Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το ψάρι να φτιάξει το πτερύγιο του???

Κοίταξε το ψαράκι σου κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνει . Αλλά μην στεναχωριέσαι βρε.... εδώ έχουμε για όλα λύση 

image.thumb.png.9520262528f15520085d3771be730774.pnghttps://www.baboulas.gr/υπηρεσίες-ψυχολογική-υποστήριξη 

• Haha 4

Aν το ενυδρείο δεν είναι 400lit, παρακαλώ το troll police να επέμβει ? :busted_cop:

• Haha 3

Καλημέρα!

Σίγουρα δεν είμαι ειδική για να σου απαντήσω, αλλά από τις λίγες γνώσεις που έχω αποκτήσει διαβάζοντας τα πάντα εδώ μέσα, νομίζω πως ο μονομάχος με τα αγγελόψαρα δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός αλλά εξαρτάται και από τα λίτρα του ενυδρείου σου. Για παράδειγμα ο μονομάχος θα επιτεθεί σε οποιοδήποτε ψάρι έχει μεγάλα και εντυπωσιακά πτερύγια και ουρά αν δεν έχει τουλάχιστον 60 λίτρα για πάρτη του. Τα αγγελόψαρα χρειάζονται μπόλικα λίτρα γιατί μεγαλώνουν αρκετά.

Αν το ενυδρείο σου είναι μικρό λειτουργεί σαν αρένα.

Καλύτερα δώσε στα παιδιά εδώ περισσότερα στοιχεία για το ενυδρείο σου, μέγεθος διακόσμηση, ίσως και κάποιες φωτο, για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

Παρακαλώ αν λέω βλακείες σβήστε το ?

• Agree 1

πριν 6 ώρες, το μέλος Katerina. έγραψε:

Καλημέρα!

Σίγουρα δεν είμαι ειδική για να σου απαντήσω, αλλά από τις λίγες γνώσεις που έχω αποκτήσει διαβάζοντας τα πάντα εδώ μέσα, νομίζω πως ο μονομάχος με τα αγγελόψαρα δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός αλλά εξαρτάται και από τα λίτρα του ενυδρείου σου. Για παράδειγμα ο μονομάχος θα επιτεθεί σε οποιοδήποτε ψάρι έχει μεγάλα και εντυπωσιακά πτερύγια και ουρά αν δεν έχει τουλάχιστον 60 λίτρα για πάρτη του. Τα αγγελόψαρα χρειάζονται μπόλικα λίτρα γιατί μεγαλώνουν αρκετά.

Αν το ενυδρείο σου είναι μικρό λειτουργεί σαν αρένα.

Καλύτερα δώσε στα παιδιά εδώ περισσότερα στοιχεία για το ενυδρείο σου, μέγεθος διακόσμηση, ίσως και κάποιες φωτο, για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

Παρακαλώ αν λέω βλακείες σβήστε το ?

Eσυ μια χαρα και πολυ σωστα τα λες....... αλλά και λαθος να ελεγες σε κατι, την αποψη σου εκφραζεις οπως ολοι μας.....  εδω δεν σβηνεται τιποτα!!!

Το θεμα ειναι οτι ο τυπος μας ''τρολλαρει'' απο οτι φαινεται και το κανει συχνα με διαφορα nickname για αυτο και δεν του απαντα κανεις στα  σοβαρα.

• Like 1
  • love 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...