giorgos pastayroy 29 Μαρτίου 2021 #1 Share 29 Μαρτίου 2021 (edited) επειδη ειχα παρει το ενυδρειο 180 λιτρα κτλ δεν το εστρωσα σωστα το αφησα με 10 μερες να τρεχει ... πως στρωνουμε σωστα και παλια ειχα σφουγγαρι στο φιλτρο και τωρα εχω βιολογικο υλικο μακαρονι και βαζω βακτηρια . Αλλα πεταξα τισ πετρεσ εκανα το ενυδρειο με ξυδι για ενα λεπτο και το εβγαλα επισησ πηρα πιο μεγαλες πετρες 5 cm για να καθαριζονται πιο ευκολα επισησ πηρα ενα φιλτρο 350h και αυτο εχει βιολογικο υλικο γιατι του ενυδρειου μου ειναι 700 h και εχει μικρο κουβα . Τωρα θελω να μου πειτε πως κανουμε σωστο στρωσιμο . Καλο βραδυ γιατι δεν εμπιστευομαι τουσ πετ Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2021 - giorgos pastayroy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 29 Μαρτίου 2021 #2 Share 29 Μαρτίου 2021 Βγαίνουν τα βακτήρια τώρα όμως οι πέτρες στο φιλτρο δεν κάνουν στρώσιμο. Καλύτερα να βάλεις φως 25kw/h γιατί το ξύδι για ένα λεπτό έπρεπε ήδη να φύγει. Τους πετ καλά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι αυτοί στρώνουν μόνο με κουβά και ούτε του νοιάζει αν έγινε σωστή δουλειά. Τα λίτρα σου είναι μια χαρά για 10 μέρες που τρέχει συν βιολογικό υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos pastayroy 29 Μαρτίου 2021 Author #3 Share 29 Μαρτίου 2021 (edited) εμενα μου ετρεχε χωρισ το βιολογικο οποτε να τρεχει με βιολογικο βακτηρια θα ριχνω γιατι ειναι το βιολογικο αλλα δεν θα μενει κανενα ψαρακι για να ριχνω αντοιχλωριο η να ριχνω γιατι μενει η ουσια γιατι βαζω απο λαστιχο νερο οποτε τρχει με βιολογικο θα δω για το φως αμα βρω τιποτα ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2021 - giorgos pastayroy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 29 Μαρτίου 2021 #4 Share 29 Μαρτίου 2021 Παρακαλώ αλλά να ξέρεις ότι το λάστιχο αντιχλωριο και μακαρόνι δεν έχει βακτήρια. Καλύτερα να τρέχει βρες αν είναι το φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos pastayroy 29 Μαρτίου 2021 Author #5 Share 29 Μαρτίου 2021 δεν σε καταλαβα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 29 Μαρτίου 2021 #6 Share 29 Μαρτίου 2021 Είναι τα λίτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos pastayroy 29 Μαρτίου 2021 Author #7 Share 29 Μαρτίου 2021 α οκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos pastayroy 29 Μαρτίου 2021 Author #8 Share 29 Μαρτίου 2021 (edited) καθως πεταγα τις πετρες βλεπω κατι μαυρο να κινιται λεω ααα γεμισμε γυρινουσ τοση βρωμια εχε το ενυδρειο και μετα βλεπω αλλο ενα ψαρακι απρο και λεω εννησαμε εν το μεταξυ ολλα τα ψαρια τα εδωσα και καρτησα τα μικρα αλλα βεβαια οταν φτασουν τρεις μηνες θα τα δωσω αλλα το ενα ψοφισε και εμεινε αυτο σαν γυρινος Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2021 - giorgos pastayroy Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos pastayroy 29 Μαρτίου 2021 Author #9 Share 29 Μαρτίου 2021 το εχω σε 15 λιτρα με θερμοστατη και φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 29 Μαρτίου 2021 #10 Share 29 Μαρτίου 2021 Ο θερμαστατης είναι οκ με ψάρια αλλά γυρινος βγάζει βρώμα άμα είναι καλά με τις πέτρες. Αγχωθηκες γιατί μαύρο είναι που σε λίγα λίτρα. Δώσε σε τρεις μήνες μήπως γεννήσανε και βάλεις αντιχλωριο στο φιλτρο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts