Sina 25 Μαρτίου 2021 #1 Share 25 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες του φυτού αυτού εάν κ σε εκείνους οι ρίζες μεγαλώνουν πολύ κ φτάνουν μέχρι κάτω και αν οι ρίζες βρωμιζουν αρκετά; Το φίλτρο μου καθαρίζει πολύ καλά το ενυδρείο μου, δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό, αλλά κάποιες φορές οι ρίζες του λιμνομπιουμ πιάνουν βρωμιες σαν γλίτσα. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Μαρτίου 2021 #2 Share 25 Μαρτίου 2021 Φυσιολογικό είναι εφ όσον δέν έχεις μεγάλη ροή.Άν μπορείς βάλε καμιά φωτό να δούμε την γλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Μαρτίου 2021 #3 Share 26 Μαρτίου 2021 Στο δικο μου λιμνομπιουμ ποτέ δεν ειχα δει γλιτσα....Παντα καθαρες ειναι οι ριζες. Ποιο φιλτρο εχεις και σε πόσα λιτρα ενυδρειο; φωτο βγαλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 26 Μαρτίου 2021 #4 Share 26 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα Ζήνα . Αν δεν βάλεις φωτογραφία δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε . Θα ήθελα να μου πεις αν έβαλες τελικά σφουγγάρι και siropax mini στο κρεμαστό φίλτρο που έχεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος