tkalamat 27 Μαρτίου 2021 Author #26 Share 27 Μαρτίου 2021 Μόνο οι λεπτομέρειες έμειναν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 28 Μαρτίου 2021 Author #27 Share 28 Μαρτίου 2021 Αργά και σταθερά κόλλησα το εμπρός τζάμια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 28 Μαρτίου 2021 #28 Share 28 Μαρτίου 2021 Πολύ γρήγορος και ωραία δουλειά. Τι συλικονι χρησιμοποίησες για τα τζάμια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 28 Μαρτίου 2021 Author #29 Share 28 Μαρτίου 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος Aliens έγραψε: Πολύ γρήγορος και ωραία δουλειά. Τι συλικονι χρησιμοποίησες για τα τζάμια? Ευχαριστώ! Χρησιμοποίησα την LOGO 1000 ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΦΥΣΙΓΓΑ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΑΥΡΗ 280ΜL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 1 Απριλίου 2021 Author #30 Share 1 Απριλίου 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 4 Απριλίου 2021 Author #31 Share 4 Απριλίου 2021 Έφυγε το ηλεκτρικό κουτί από μέσα αύριο θα βάλω νερό ελπίζω να μην εχω διαρροές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Απριλίου 2021 #32 Share 4 Απριλίου 2021 Το τεσταρεις και μας ενημερώνεις. Καλογεμιστη φίλε μου ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 4 Απριλίου 2021 Author #33 Share 4 Απριλίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος killerknight έγραψε: Το τεσταρεις και μας ενημερώνεις. Καλογεμιστη φίλε μου ? Ευχαριστώ να είσαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 5 Απριλίου 2021 Author #34 Share 5 Απριλίου 2021 Το γέμισα και είχα διαρροή από την βάνα την έσφιξα πολύ και έκοψα το λαστιχάκι, και μια μικρή στην πίσω αριστερή γωνία. Την άδειασα και άρχισα τη δουλειά. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 5 Απριλίου 2021 #35 Share 5 Απριλίου 2021 Μια χαρά φίλε μου. Αλήθεια τα ψάρια που τα έχεις? Ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 5 Απριλίου 2021 Author #36 Share 5 Απριλίου 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος killerknight έγραψε: Μια χαρά φίλε μου. Αλήθεια τα ψάρια που τα έχεις? Ενυδρείο? Είχα μια μικρή λιμνούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 5 Απριλίου 2021 #37 Share 5 Απριλίου 2021 Μια χαρά. Βλέπω να μετακομίζουν σε βιλαρα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 8 Απριλίου 2021 Author #38 Share 8 Απριλίου 2021 Έκανα μια βόλτα στο ποτάμι μάζεψα πέτρες και δούλεψε συρματόβουρτσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 17 Απριλίου 2021 Author #39 Share 17 Απριλίου 2021 Δεν θα πω ότι τελείωσα έχω πολλά να κάνω ακόμα, μετά από πολύ δουλειά, λύνοντας τα προβλήματα ένα ένα, τα κατάφερα να βάλω τα ψαρια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 18 Απριλίου 2021 #40 Share 18 Απριλίου 2021 Πολύ ωραία η προσπάθεια σου. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι σχέδιο έχεις για την έξαρση άλγης που πιθανότατα να αντιμετωπίσεις λόγω μεγάλης επιφάνειας τζαμιού αλλά και αλλαγής στην φωτοπερίοδο αυτή την εποχή. Για φίλτρα με τα ψάρια που έχεις αυτή την στιγμή πιστεύω ότι είσαι μια χαρά. Δεν είδα κανέναν συνχομπίστα να σε ρωτάει για αυτό το θέμα και είπα να σε ρωτήσω. Έχεις κάποια σκίαση στον χώρο? Λάμπα UV έχεις εγκαταστήσει? Τι κυκλοφορία-ροή έχεις στην λίμνη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 18 Απριλίου 2021 Author #41 Share 18 Απριλίου 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος DrKOI έγραψε: Πολύ ωραία η προσπάθεια σου. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι σχέδιο έχεις για την έξαρση άλγης που πιθανότατα να αντιμετωπίσεις λόγω μεγάλης επιφάνειας τζαμιού αλλά και αλλαγής στην φωτοπερίοδο αυτή την εποχή. Για φίλτρα με τα ψάρια που έχεις αυτή την στιγμή πιστεύω ότι είσαι μια χαρά. Δεν είδα κανέναν συνχομπίστα να σε ρωτάει για αυτό το θέμα και είπα να σε ρωτήσω. Έχεις κάποια σκίαση στον χώρο? Λάμπα UV έχεις εγκαταστήσει? Τι κυκλοφορία-ροή έχεις στην λίμνη σου? Δεν την χτυπάει πολλές ώρες ο ήλιος. Αν χρειαστεί θα βάλω σκίαστρο, λάμπα UV που είχα και στην μικρή. και με αρκετά φυτά οι αντλίες που έχω είναι 3100 λίτρα αλλά στον καταρράχτη είναι στραγγαλισμένη στα μισό από 1300 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 28 Απριλίου 2021 #42 Share 28 Απριλίου 2021 Τα ψάρια σου θα την κάνουν ταράτσα φίλε μου. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα. Εύγε από εμένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 29 Απριλίου 2021 Author #43 Share 29 Απριλίου 2021 On 28/4/2021 at 10:05 ΠΜ, το μέλος killerknight έγραψε: Τα ψάρια σου θα την κάνουν ταράτσα φίλε μου. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα. Εύγε από εμένα ? Ευχαριστώ, προσπαθώ να τους εξασφαλίζω όσο καλύτερες συνθήκες μπορώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 1 Μαίου 2021 Author #44 Share 1 Μαίου 2021 Καλή Ανάσταση! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 4 Μαίου 2021 Author #45 Share 4 Μαίου 2021 Το φίλτρο μεγάλωσε από 35 σε 75 λίτρα, τα νούφαρα τα κάναμε 5 μεγαλώνουν και αυτά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 11 Μαίου 2021 Author #46 Share 11 Μαίου 2021 Πήρα δυο χρυσόψαρα που τα είδα και μου άρεσαν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 11 Μαίου 2021 #47 Share 11 Μαίου 2021 Φοβερά τα shubukin σου. Ειδικά το μπλε σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 11 Μαίου 2021 Author #48 Share 11 Μαίου 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος killerknight έγραψε: Φοβερά τα shubukin σου. Ειδικά το μπλε σου. Ευχαριστώ το είδα και με κέρδισε με την πρωτη ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 11 Μαίου 2021 #49 Share 11 Μαίου 2021 Απλά μια φιλική συμβουλή. Καλό είναι να τα βάζεις καραντίνα πρώτα για δύο εβδομάδες. Για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν τπτ, μη σου κολλήσουν και τα υπόλοιπα ψαρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 11 Μαίου 2021 Author #50 Share 11 Μαίου 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Απλά μια φιλική συμβουλή. Καλό είναι να τα βάζεις καραντίνα πρώτα για δύο εβδομάδες. Για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν τπτ, μη σου κολλήσουν και τα υπόλοιπα ψαρια Το ξέρω αλλά δεν είχα ενυδρείο κατάλληλο για να τα βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος