KostisGeo 19 Μαρτίου 2021 #1 Share 19 Μαρτίου 2021 Καλησπερα παιδια.Σημερα πηρα να χαζεψω τα μικρα μου γκαπι και ειδα στο ξυλο μου (red moorwood πρεπει να λεγεται) κατι μικρες κοκκινες κουκιδες σε μορφη εξογκοματος.Γνωριζει καποιος τι συμβανει;Ειναι καποιου ειδους μυκητας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 19 Μαρτίου 2021 #2 Share 19 Μαρτίου 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος KostisGeo έγραψε: Καλησπερα παιδια.Σημερα πηρα να χαζεψω τα μικρα μου γκαπι και ειδα στο ξυλο μου (red moorwood πρεπει να λεγεται) κατι μικρες κοκκινες κουκιδες σε μορφη εξογκοματος.Γνωριζει καποιος τι συμβανει;Ειναι καποιου ειδους μυκητας; Καλησπέρα, νομίζω μια φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ να καταλάβει και να αναγνωρίσει κάποιος το τι συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostisGeo 20 Μαρτίου 2021 Author #3 Share 20 Μαρτίου 2021 Οριστε η φωτογραφια παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostisGeo 20 Μαρτίου 2021 Author #4 Share 20 Μαρτίου 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος KostisGeo έγραψε: Οριστε η φωτογραφια παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 20 Μαρτίου 2021 #5 Share 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Πιο παλια που το ειχα και εγω και το ειχα ψαξει online, είχα δει οτι είνια red spot fungus. Γενικα μου είχαν πει οτι ηταν ακίνδυνο. Τότε το είχα απομακρύνει με την ηλεκτρικη οδοντόβουρτα. Μόλις το ακουμπαγες εφευγε απο την επιφάνεια. Eμένα μου είχε εμφανιστεί πάνω σε driftwood. Με τον καιρό έφυγε εξαφανηστικε, από μόνο του. Τώρα τι να σου πω...Περίμενε και κανεναν αλλον πιο εμεπιρο μηπως έχει κάποια πιο εμπεριστατωμένη άποψη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος