Popular Post Fred13 12 Μαρτίου 2021 Popular Post #1 Share 12 Μαρτίου 2021 Μετά από ποοολυ καιρό αποχής...;) Ανοίγω το θέμα και θα το εμπλουτιζω καθώς προχωράει. Μου λείπουν πράγματα ακόμα από εξοπλισμό οποτε θα χρειαστεί λίγο υπομονή μέχρι το φύτεμα και το γέμισμα. Σιγά σιγά..! Λίγες σύντομες πληροφορίες. 330 λίτρα 120 Χ 50 Χ 55 Το ενυδρείο θα τρέξει σαν South American setup μόνο με φυτά και ψάρια από την συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Διοξείδιο θα βάλω αλλά το φως μου θα είναι αρκετά χαμηλό. Σαν υπόστρωμα θα χρησιμοποιήσω μόνο αμμο μεσαίας κοκκομετριας και ταμπλέτες. Το ξύλο είναι dark iron και οι πέτρες loa rock. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Μαρτίου 2021 #2 Share 12 Μαρτίου 2021 Σούπερ εξ αρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 12 Μαρτίου 2021 #3 Share 12 Μαρτίου 2021 Ωραίο θα γίνει. Προλαβαίνεις να το στήσεις και για τον διαγωνισμό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 12 Μαρτίου 2021 Author #4 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 24 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Σούπερ εξ αρχής. πριν 18 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Ωραίο θα γίνει. Προλαβαίνεις να το στήσεις και για τον διαγωνισμό . Ευχαριστώ παιδιά, έχω αρκετές βλέψεις για το συγκεκριμένο ενυδρείο. Θα εξαρτηθούν όλα από τα φυτά, την ανάπτυξη τους αλλά και την επιλογή. Με έχω περιορίσει αρκετά με την απόφαση να πάω μόνο με νότια Αμερική αλλά θα επιμείνω:) Μαρίνο μάλλον δεν προλαβαίνω για τον διαγωνισμό χρειάζονται ακόμα ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Μαρτίου 2021 #5 Share 12 Μαρτίου 2021 Εύθυμη με το καλό! Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 26 Μαίου 2022 Author #6 Share 26 Μαίου 2022 Μετά από κανένα τρίμηνο από την ημέρα που γέμισε, είμαστε κάπου εδώ.. Δεν είναι και τόσο ρόδινο όπως ίσως φαίνεται , έχει θέμα με BBA και είναι και το 1ο ενυδρείο που βλέπω BBA οπότε με πιάνει αδιάβαστο 🙄 Θέλει πολύ πολύ φροντίδα αλλά λόγω έλλειψης χρόνου κάνω το κατά δύναμη:) Σε γενικές γραμμές μια ευχάριστη εμπειρία! 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Μαίου 2022 #7 Share 27 Μαίου 2022 Πολυ φυσικο αποτελεσμα! Παααρα πολυ ωραιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 27 Μαίου 2022 Author #8 Share 27 Μαίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Πολυ φυσικο αποτελεσμα! Παααρα πολυ ωραιο! ❣️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 28 Μαίου 2022 #9 Share 28 Μαίου 2022 Το θέμα μεταφέρθηκε από το θαλασσινό στον γλυκό τομέα Αν θέλετε κάποια άλλη υποκατηγορία ενημερώστε τους συντονιστές του τομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 29 Μαίου 2022 Author #10 Share 29 Μαίου 2022 Βάζω και 1 βίντεο γιατί δεν μπόρεσα να κρατηθώ να μη προσθέσω αυτά τα ραμιρεζι. Μεγαλύτερα δεν έχω ξαναδεί από αυτά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος