Gmm 12 Μαρτίου 2021 #1 Share 12 Μαρτίου 2021 Είχα ένα παλιό ενυδρείο που είχε διαρροή και αποφασισα να το ξανα κολλήσω αλλά προσπαθώ να καθαρίσω τους λεκεδες που έχει πάνω από τα παλιά αλατα αλλά αδύνατον. Έχω χρισιμοποιισεις ξίδι, σοδα, μέχρι και αποριπαντικο κατα των αλατων χρισιμοποιοσα Αφού απελπιστικά αλλά τίποτα. Στην αρχή του έριξα ξύδι και το αφισα το πέρασα με ξυστρας 2 φωρες καθάρισαν τα πολλά άλλα εχουν μην κάτι σαν άσπρα συνεφακια Μήπως υπάρχει κάποιο τρόπο να καθαρίσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perse4ss 12 Μαρτίου 2021 #2 Share 12 Μαρτίου 2021 Ξυραφάκια Άστορ μόνο λεπίδες που είναι ξυρίζουν τα πάντα. )))Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 12 Μαρτίου 2021 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος perse4ss έγραψε: Ξυραφάκια Άστορ μόνο λεπίδες που είναι ξυρίζουν τα πάντα. ))) Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω να κάνει κάτι δοκίμασα με ξυστρα για τζαμια αλλά τίποτα είναι πολύ λεπτό στρώμα και πολύ σκληρό πρώτη φωρα βλέπω τέτοιο πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perse4ss 12 Μαρτίου 2021 #4 Share 12 Μαρτίου 2021 Η ξύστρα είναι πολύ χοντρή. Θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα.Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 13 Μαρτίου 2021 Author #5 Share 13 Μαρτίου 2021 πριν 18 ώρες, το μέλος perse4ss έγραψε: Η ξύστρα είναι πολύ χοντρή. Θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασα και ξυράφι astor αλλά τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perse4ss 13 Μαρτίου 2021 #6 Share 13 Μαρτίου 2021 Έπρεπε να στείλεις πρώτα τη φωτό. Αυτά δεν πρόκειται να βγούνε. Μήπως είχες αφίσα κολλημενη εκεί και επερνε νερό μέσα;Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 13 Μαρτίου 2021 Author #7 Share 13 Μαρτίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος perse4ss έγραψε: Έπρεπε να στείλεις πρώτα τη φωτό. Αυτά δεν πρόκειται να βγούνε. Μήπως είχες αφίσα κολλημενη εκεί και επερνε νερό μέσα; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι είναι περιμετρικά σε όλα τα τζάμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarious 14 Μαρτίου 2021 #8 Share 14 Μαρτίου 2021 Ισως συρμα κουζινας να εχει καποιο αποτελεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 14 Μαρτίου 2021 Author #9 Share 14 Μαρτίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος sarious έγραψε: Ισως συρμα κουζινας να εχει καποιο αποτελεσμα... Μπα δεν γίνονται τίποτα διστιχος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 14 Μαρτίου 2021 #10 Share 14 Μαρτίου 2021 Το απορρυπαντικο κατά των αλάτων το άφησες ώρα να δράσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 14 Μαρτίου 2021 #11 Share 14 Μαρτίου 2021 και εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα με τα άλατα , πιστεύω αν υπήρχε κάποια ασφαλής ουσία θα την είχαν ήδη βγάλει οι ενυδρειακές εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος