Greg multi 12 Μαρτίου 2021 #1 Share 12 Μαρτίου 2021 (edited) Καλησπέρα σέ όλους επιτέλους βρήκα την πέτρα πού ήθελα, χρώμα , ύψος , σχήμα , όλα όπως τά θέλω όμως είναι αρκετά βαριά ζυγίζει 8,150 k.g και φοβάμαι λίγο νά μήν έχω προβλήμα με το γυαλί, η πέτρα έχει σταθερό πάτημα, ο βυθός είναι λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο και τό γυαλί είναι μισό χιλιοστό, επίσης τό κάτω από το ενυδρείο και εξωτερικά έχω φελιζόλ... Το επιχείρώ; Είναι απαραίτητο να βάλω φελιζόλ ανάμεσα σε πέτρα και γυαλί; Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2021 - Greg multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 12 Μαρτίου 2021 #2 Share 12 Μαρτίου 2021 Αφού απομακρύνεις την άμμο από το σημείο μπορείς να την βάλεις άνετα . 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 12 Μαρτίου 2021 #3 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος Greg multi έγραψε: γυαλί είναι μισό χιλιοστό Κάπου μπερδεύεσαι. . . Κατά τα άλλα αυτό που είπε ο Μαρίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 12 Μαρτίου 2021 Author #4 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος rastaman έγραψε: Κάπου μπερδεύεσαι. . . Κατά τα άλλα αυτό που είπε ο Μαρίνος ??? Ναι εννοούσα μισό εκατοστό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος