JIMP 11 Μαρτίου 2021 #1 Share 11 Μαρτίου 2021 Έχει αμμωνία; Χρησιμοποιώ υγρά τεστ της API! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 11 Μαρτίου 2021 #2 Share 11 Μαρτίου 2021 Κατά εμέ όχι ? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Μαρτίου 2021 #3 Share 11 Μαρτίου 2021 Κατακίτρινο φαίνεται, οπότε δεν.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 12 Μαρτίου 2021 #4 Share 12 Μαρτίου 2021 Και επειδή είμαι ο πονηρός της παρέας ....... γιατί έκανες τεστ; Έκανες κάτι που σε ανησύχησε ;? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Μαρτίου 2021 #5 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Και επειδή είμαι ο πονηρός της παρέας ....... γιατί έκανες τεστ; Έκανες κάτι που σε ανησύχησε ;? Εμ είσαι και πονηρούλης.......?? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMP 12 Μαρτίου 2021 Author #6 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος marinos έγραψε: Και επειδή είμαι ο πονηρός της παρέας ....... γιατί έκανες τεστ; Έκανες κάτι που σε ανησύχησε ;? Είχα τις tetra μου τελείωσε και έκανα πρώτη φορά με αυτά της api και δεν μου φάνηκε τόσο κίτρινο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Μαρτίου 2021 #7 Share 12 Μαρτίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι το τεστ της API όσον αφορά το πρώτο στάδιο της αμμωνίας είναι λίγο δυσδιάκριτο. Μάλιστα, πολλές φορές όταν το βάλεις δίπλα στον μετρητή ανάλογα με το πως πέφτει το φως, μπορεί να νομίσεις ότι είναι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο. Εκεί να ξέρεις είσαι στο μηδέν ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMP 12 Μαρτίου 2021 Author #8 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος killerknight έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι το τεστ της API όσον αφορά το πρώτο στάδιο της αμμωνίας είναι λίγο δυσδιάκριτο. Μάλιστα, πολλές φορές όταν το βάλεις δίπλα στον μετρητή ανάλογα με το πως πέφτει το φως, μπορεί να νομίσεις ότι είναι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο. Εκεί να ξέρεις είσαι στο μηδέν ? Σε μια μικρή έρευνα που έκανα στο ίντερνετ αυτή είναι η επικρατούσα άποψη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Μαρτίου 2021 #9 Share 12 Μαρτίου 2021 Ναι ρε στανταράκι. Οπότε μην ανησυχείς καλά πας ?. Περιμένουμε παρουσίαση του ενυδρείου σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 12 Μαρτίου 2021 #10 Share 12 Μαρτίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι το τεστ της API όσον αφορά το πρώτο στάδιο της αμμωνίας είναι λίγο δυσδιάκριτο. Μάλιστα, πολλές φορές όταν το βάλεις δίπλα στον μετρητή ανάλογα με το πως πέφτει το φως, μπορεί να νομίσεις ότι είναι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο. Εκεί να ξέρεις είσαι στο μηδέν [emoji16]Υποκλίνομαι [emoji28] Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Μαρτίου 2021 #11 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος makis206 έγραψε: Υποκλίνομαι Μάκη τι να κάνω είναι μεγάλη αλήθεια...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 12 Μαρτίου 2021 #12 Share 12 Μαρτίου 2021 Μάκη τι να κάνω είναι μεγάλη αλήθεια...[emoji23]Μιας και χρησιμοποίησα πρόσφατα για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τεστ για αμμωνία (περίμενα μαζί με πολλούς τη διαθεσιμότητα του κιτ της ΑΡΙ ) συμφωνώ απόλυτα, ήταν η πρώτη εικόνα που μου έδωσε κι απλούστατα δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα. Η έννοια του placebo το κίτρινο χρώμα του..[emoji28] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 12 Μαρτίου 2021 #13 Share 12 Μαρτίου 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι το τεστ της API όσον αφορά το πρώτο στάδιο της αμμωνίας είναι λίγο δυσδιάκριτο. Μάλιστα, πολλές φορές όταν το βάλεις δίπλα στον μετρητή ανάλογα με το πως πέφτει το φως, μπορεί να νομίσεις ότι είναι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο. Εκεί να ξέρεις είσαι στο μηδέν ? Αλλιώς το κοιτάς απο κάτω που έχει προς κάποια πηγή φωτός και βγάζει μάτι εάν είναι 0 ή 0.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος