GRIGORIOS BAKIRTZIS 8 Μαρτίου 2021 #1 Share 8 Μαρτίου 2021 Γεια σας σε όλους αναρτώ κάποιες φωτογραφίες από το ενυδρείο μου και θέλω να μου πείτε που υστερώ σε γενικές γραμμές. Σας ευχαριστώ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Μαρτίου 2021 #2 Share 8 Μαρτίου 2021 Πες μας διαστάσεις , ψαροσυνθεση , φωτισμό , μετρήσεις , φίλτρο ....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 8 Μαρτίου 2021 #3 Share 8 Μαρτίου 2021 1) φίλτρο βλέπω πως έχεις εσωτερικό καλή λύση θα ήταν ενας κάδος 2) σύστημα co2, είχα δοκιμάσει και εγώ τα παθητικά με το μπουκάλι και το μόνο που κατάφερα ήταν να γεμίσω bba Τι φως και τι ψαροσυνθεση έχεις? Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 8 Μαρτίου 2021 #4 Share 8 Μαρτίου 2021 Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ; Νομίζω ότι μας ρώταγες για το στήσιμο αν δε κανω λάθος κατι μέρες πριν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2021 #5 Share 8 Μαρτίου 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος dartman έγραψε: Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ; Νομίζω ότι μας ρώταγες για το στήσιμο αν δε κανω λάθος κατι μέρες πριν . Αντώνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 9 Μαρτίου 2021 #6 Share 9 Μαρτίου 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος Δίας έγραψε: Αντώνη; ΠΑΡΩΝ !!! Που είσαι παλιόφιλε ,,, Επανήλθα ... Χαλάμε και το θέμα του παιδιού ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 9 Μαρτίου 2021 Author #7 Share 9 Μαρτίου 2021 ΠΑΡΩΝ !!! Που είσαι παλιόφιλε ,,, Επανήλθα ... Χαλάμε και το θέμα του παιδιού ... Δεν πειράζει αχαχSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 9 Μαρτίου 2021 Author #8 Share 9 Μαρτίου 2021 Πληροφορίες Ενυδρείου Όγκος: 60 Λίτρα Διάστασης: 60x36x30Φόντο: Μαύρο Φωτισμός: Sylvania GRO-LUX F15W/GRO T8Διάρκεια Φωτισμού: 12 Ώρες Φιλτράρισμα: Eheim Εσωτερικό Φίλτρο Θερμοστάτης: Jager 50W 3602 Aquarium Λίπανση: Flourish Seachem, Potassium Seachem, Iron SeachemΥπόστρωμα: Sera Professional FloregroundΦυτά: Anubia Nano, Gryptocoryne Wedtii, Vasicularia Ferriei, Anubias Batteri, Microsorum Pteropus, Vallidneria Spiralis Tiger, Hygrophila Corymbosa Stricta, Limnophila SessilifloraΔιακόσμηση: 4 Ρίζες Ψάρια: 5 Ροδοστομους, 1 clown fish, 2 Ζεβράκια, 2 Otocinlus AffinisΠαροχή CO2: Tetra co2 DepotPH: 7,5Θερμοκρασία: 26 Βαθμούς ΚελσίουSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 9 Μαρτίου 2021 #9 Share 9 Μαρτίου 2021 πριν 36 λεπτά, το μέλος GRIGORIOS BAKIRTZIS έγραψε: Πληροφορίες Ενυδρείου Όγκος: 60 Λίτρα Διάστασης: 60x36x30 Φόντο: Μαύρο Φωτισμός: Sylvania GRO-LUX F15W/GRO T8 Διάρκεια Φωτισμού: 12 Ώρες Φιλτράρισμα: Eheim Εσωτερικό Φίλτρο Θερμοστάτης: Jager 50W 3602 Aquarium Λίπανση: Flourish Seachem, Potassium Seachem, Iron Seachem Υπόστρωμα: Sera Professional Floreground Φυτά: Anubia Nano, Gryptocoryne Wedtii, Vasicularia Ferriei, Anubias Batteri, Microsorum Pteropus, Vallidneria Spiralis Tiger, Hygrophila Corymbosa Stricta, Limnophila Sessiliflora Διακόσμηση: 4 Ρίζες Ψάρια: 5 Ροδοστομους, 1 clown fish, 2 Ζεβράκια, 2 Otocinlus Affinis Παροχή CO2: Tetra co2 Depot PH: 7,5 Θερμοκρασία: 26 Βαθμούς Κελσίου Sent from my iPhone using Tapatalk Γρηγόρη αν δεν σου κάνει κόπο την παρουσίαση σου την ανεβάζεις εδώ https://www.aquazone.gr/forums/forum/255-ενυδρεία-μελών Όπως το κάνανε και τα υπόλοιπά μέλη . Πρώτα οι φόρμα και μετά οι φωτογραφίες και θα είσαι έτοιμος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 9 Μαρτίου 2021 Author #10 Share 9 Μαρτίου 2021 Γρηγόρη αν δεν σου κάνει κόπο την παρουσίαση σου την ανεβάζεις εδώ https://www.aquazone.gr/forums/forum/255-ενυδρεία-μελών Όπως το κάνανε και τα υπόλοιπά μέλη . Πρώτα οι φόρμα και μετά οι φωτογραφίες και θα είσαι έτοιμος .Ναι βεβαίως θα το κάνω τώρα οκ σας ευχαριστώ.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Μαρτίου 2021 #11 Share 9 Μαρτίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος GRIGORIOS BAKIRTZIS έγραψε: Sylvania GRO-LUX F15W/GRO T8 Για μενα , απο τις χειροτερες λαμπες, που υπαρχουν, αν μπαινει μονη της .... Γιατι.... αυτο το ροζ χρωματακι και αδυναμο φως , που βγαζει σου φαινεται ομορφο; Ειναι αφυσικο! Καλο ειναι μονο αν την αναβεις πρωτη το πρωι, σαν να εχεις ανατολη - δυση ηλιου. Παρε μια day light με ανακλαστηρα (πχ juwel) και θα δεις ασπρη μερα στο ενυδρειο σου. ή βαλε ακομα μια day light μπροστα απο grolux Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 9 Μαρτίου 2021 Author #12 Share 9 Μαρτίου 2021 Για μενα , απο τις χειροτερες λαμπες, που υπαρχουν, αν μπαινει μονη της .... Γιατι.... αυτο το ροζ χρωματακι και αδυναμο φως , που βγαζει σου φαινεται ομορφο; Ειναι αφυσικο! Καλο ειναι μονο αν την αναβεις πρωτη το πρωι, σαν να εχεις ανατολη - δυση ηλιου. Παρε μια day light με ανακλαστηρα (πχ juwel) και θα δεις ασπρη μερα στο ενυδρειο σου. ή βαλε ακομα μια day light μπροστα απο groluxΣτο μάτι δεν έχω πρόβλημα απλά αυτό που θέλω είναι να βάλω δυο λάμπες να έχω μια σαν αυτή που έχω και μια day light. Ερώτηση η day light ενδείκνυται και για φυτά ;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Μαρτίου 2021 #13 Share 9 Μαρτίου 2021 και βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 9 Μαρτίου 2021 Author #14 Share 9 Μαρτίου 2021 και βεβαια.Τέλεια όποτε θα κάνω μια έρευνα εάν είναι στην αγορά. Για την λυχνία day light της sera τι γνώμη έχετε ;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Μαρτίου 2021 #15 Share 10 Μαρτίου 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος GRIGORIOS BAKIRTZIS έγραψε: Τέλεια όποτε θα κάνω μια έρευνα εάν είναι στην αγορά. Για την λυχνία day light της sera τι γνώμη έχετε ; Sent from my iPhone using Tapatalk Δωσε λινκ, να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 10 Μαρτίου 2021 Author #16 Share 10 Μαρτίου 2021 Δωσε λινκ, να δωhttps://www.petsupermarket.gr/sera-led-cool-daylight-520 Ορίστε !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Μαρτίου 2021 #17 Share 10 Μαρτίου 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος GRIGORIOS BAKIRTZIS έγραψε: https://www.petsupermarket.gr/sera-led-cool-daylight-520 Ορίστε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Το bluish daylight δημιουργεί την αίσθηση του βάθους στα θαλασσινά ενυδρεία που αποτελεί και το φυσικό φωτισμό στην θάλασσα. Ο φθορισμός των κοραλλιών επίσης ενισχύεται με τον φωτισμό κοραλλιογενούς υφάλου. Για θαλασσα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 10 Μαρτίου 2021 Author #18 Share 10 Μαρτίου 2021 Το bluish daylight δημιουργεί την αίσθηση του βάθους στα θαλασσινά ενυδρεία που αποτελεί και το φυσικό φωτισμό στην θάλασσα. Ο φθορισμός των κοραλλιών επίσης ενισχύεται με τον φωτισμό κοραλλιογενούς υφάλου. Για θαλασσα ειναι.Ναι αλλά λέει ότι είναι και για ενυδρεία γλυκού νερού. Παρόλα αυτά έχετε να μου προτείνεται κάποια λάμπα;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 12 Μαρτίου 2021 Author #19 Share 12 Μαρτίου 2021 Με αυτή την ψαροσυνθεση που έχω θα μπορούσα να φιλοξενήσω και γαρίδες εάν ναι ποια είδη;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Μαρτίου 2021 #20 Share 12 Μαρτίου 2021 On 9/3/2021 at 6:10 ΜΜ, το μέλος GRIGORIOS BAKIRTZIS έγραψε: Ψάρια: 5 Ροδοστομους, 1 clown fish, 2 Ζεβράκια, 2 Otocinlus Affinis Δεν κραταμε ροδοστομους σε 60λ -εγκλημα ειναι , το ιδιο ησχυει και για chromobotia .... danio πανε κοπαδι πανω απο 7-8 ψαρακια και παλι οριακα για 60λ... ψαξε λιγο εδω- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRIGORIOS BAKIRTZIS 16 Μαρτίου 2021 Author #21 Share 16 Μαρτίου 2021 Μετά απο την συζήτηση που κάναμε για το ενυδρείο μου και τις συμβουλές που μου δώσατε σκέφτηκα πως επειδή το ενυδρείο μου είναι μικρό σε όγκο λίτρων και έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να φιλοξενήσω πολλά ψάρια, αποφάσισα να το μετατρέψω σε γαριδαδικο. Ποια τα υπέρ και τα κατά και εάν θα υπάρξει μεγαλύτερη δυσκολία στο γαριδαδικο.Θα ήθελα εάν μπορούσατε να μου αναφέρετε 5 βασικά πράγματα όσο αναφορά το γαριδαδικο.Σας ευχαριστώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος