Γρηγόρης Χατζηκυριάκος 6 Μαρτίου 2021 #1 Share 6 Μαρτίου 2021 (edited) 1 στάδιο, η κατασκευή σε εξέλιξη. 100μ χ 70υ χ 45β ,5mm πάχος τζαμιού Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2021 - Γρηγόρης Χατζηκυριάκος φωτος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Μαρτίου 2021 #2 Share 6 Μαρτίου 2021 τη θα βάλεις μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρηγόρης Χατζηκυριάκος 6 Μαρτίου 2021 Author #3 Share 6 Μαρτίου 2021 (edited) πριν 22 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: τη θα βάλεις μέσα; Το ερευνώ ακόμα, παρήγγειλα κάτι φυτά διάφορα αλλά είμαι σε αναζήτηση γενικά. Για ζωντανά δεν νομίζω θέλω να είναι εύκολο στην συντήρηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω και πολλά από τροπικά φυτά, μαθαίνω, οπότε οποιος μπορεί να προτείνει κάτι θα χαρώ. Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2021 - Γρηγόρης Χατζηκυριάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρηγόρης Χατζηκυριάκος 20 Μαρτίου 2021 Author #4 Share 20 Μαρτίου 2021 Η κατασκευή της δεξαμενής τελείωσε Συρόμενα παράθυρα 4 mm σε pvc οδηγό περιμετρικά, που κάθισαν πάνω σε πλαίσιο από γωνία αλουμινίου το οποίο φιλοξένησε και την σίτα 5 εκατοστών ύψους Με την γωνιαστά τα έκανα μαντάρα στο ταίριασμα των γωνιών στις ακμές καλλίτερα να μην μπαίνανε τα πλαίσια γύρω γύρω, είπα να γίνει πιο ανθεκτικό μιας και είναι αρκετά ψηλό (70 εκ). Συνολικό κόστος κατασκευής 75 € αν δεν ξέχασα κάτι 161322364_485949249223086_1359002163662490221_n.mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Μαρτίου 2021 #5 Share 20 Μαρτίου 2021 ωραία κατασκευή αλλά προτού το έφτιαχνες έπρεπε να αποφασίσεις τη θα βάλεις μέσα γιατί απο το τή θα βάλεις εξαρτάτε και η λεπτομέρεια στην κατασκευή πχ όπως είναι τώρα δεν μπωρε;iς να φτιάξεις τεράριο τροπικού δάσους, με ζωντανά πχ βατράχια ή καβούρια μπορείς όμως να το κάνεις aquaterarium, δηλαδή μισό τεράριο μισό ενυδρείο με ψάρια που θέλουν χαμηλή στάθμη νερού ή και χωρίς ψάρια μόνο με φυτά ή μπορείς να το κάνεις τεράριο ερήμου για γκεκο κτλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Σεπτεμβρίου 2021 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2021 @Γρηγόρης Χατζηκυριάκος Είχαμε καμμία εξέλιξη στην κατασκευή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Σεπτεμβρίου 2021 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2021 (edited) Ωραία κατασκευή φαίνεται προσεγμένη και με ακρίβεια ?? Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2021 - Taxiarchis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρηγόρης Χατζηκυριάκος 30 Σεπτεμβρίου 2021 Author #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 On 28/9/2021 at 11:21 ΜΜ, το μέλος SOTIRIS έγραψε: @Γρηγόρης Χατζηκυριάκος Είχαμε καμμία εξέλιξη στην κατασκευή? όχι δεν το προχώρησα γιατί απογοηέτηκα με την έλειψη υλικών γνώσεων πάνω στο θέμα και χρόνου, κάποια στιγμή θα το γεμίσω και θα ανεβάσω καημό το έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος