Popular Post Kostas Pontikos 27 Φεβρουαρίου 2021 Popular Post #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.Με την σειρά μου και εγώ είπα να σας παρουσιάσω το πρώτο μου φυτεμένο αλλά και το πρώτο μου ενυδρείο το οποίο έκανα πριν από περίπου ένα χρόνο και κάτι.Το ενυδρείο είναι 120 λίτρα καθαρά το οποίο το πήρα μεταχειρισμένο μαζι με την βάση του αλλα δυστυχώς δεν γνωρίζω την εταιρία κατασκευής του.Το φωτιστικό του το έφτιαξα εγώ από λεντοταινιες και η φιλτρανση του γίνεται με ένα εξωτερικό φίλτρο το οποίο είναι ένα BOYU EF45 μεταχειρισμένο και γυρνάει 1100λιτρα.Τελος τρέχει και με μια 5κιλη πυροσβεστήρα για την παροχή του CO2.Αρκετά είπα πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες με τα στάδια του. 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 27 Φεβρουαρίου 2021 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2021 Παρα πολύ όμορφο! Μπράβο!! ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 27 Φεβρουαρίου 2021 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2021 Το έκανες να δείχνει εύκολο! Πραγματικά, σοβαρή δουλειά! Μπράβο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 28 Φεβρουαρίου 2021 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Πανέμορφο έγινε και τα φυτά σούπερ! [emoji7] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Φεβρουαρίου 2021 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ ωραίο φίλε μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_goun 28 Φεβρουαρίου 2021 #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Πανέμορφο και αρμονικό το scape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Φεβρουαρίου 2021 #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Το θυμάμαι Κώστα το ενυδρείο από το διαγωνισμό και ήταν εξαιρετικό. Επί της ευκαιρίας για πες μερικές πληροφορίες για το φωτιστικό, και τι έχεις χρησιμοποιήσει για βυθό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Φεβρουαρίου 2021 #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 και για το νερακι.... μετρησεις, λιπανση κτλ Το θυμαμαι και εγω το ενυδρειο σου και ειναι super! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 28 Φεβρουαρίου 2021 Author #9 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Το θυμάμαι Κώστα το ενυδρείο από το διαγωνισμό και ήταν εξαιρετικό. Επί της ευκαιρίας για πες μερικές πληροφορίες για το φωτιστικό, και τι έχεις χρησιμοποιήσει για βυθό. Σε ευχαριστώ πολύ.Το φωτιστικο το έφτιαξα εγώ από λεντοταινιες και εχει 3 σειρές λευκά 2 σειρές μπλε καο 2 κόκκινες και τα συνολικά του βατ ειναι περιπου 70 με 80.. πριν 5 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: και για το νερακι.... μετρησεις, λιπανση κτλ Το θυμαμαι και εγω το ενυδρειο σου και ειναι super! Το νερο ειναι στα 7 Ph 0 αμμωνία 0 νιτρωδη 10 νιτρικα σκληρότητες δεν είχα τεστ για να μετρήσω δυστυχώς.Τα λιπασματα ήταν και αυτα diy από μια φίλη από Αθήνα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 28 Φεβρουαρίου 2021 #10 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 πριν 43 λεπτά, το μέλος Kostas Pontikos έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ.Το φωτιστικο το έφτιαξα εγώ από λεντοταινιες και εχει 3 σειρές λευκά 2 σειρές μπλε καο 2 κόκκινες και τα συνολικά του βατ ειναι περιπου 70 με 80.. Το νερο ειναι στα 7 Ph 0 αμμωνία 0 νιτρωδη 10 νιτρικα σκληρότητες δεν είχα τεστ για να μετρήσω δυστυχώς.Τα λιπασματα ήταν και αυτα diy από μια φίλη από Αθήνα. 7 ph ε ? Ενδιαφέρον ! Πόσα bps το έχεις ? και πόσο είναι το ph της βρύσης σου ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perse4ss 1 Μαρτίου 2021 #11 Share 1 Μαρτίου 2021 Πάρα πολύ όμορφο. Να το χαίρεσαι. Μπράβο.Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 2 Μαρτίου 2021 Author #12 Share 2 Μαρτίου 2021 On 28/2/2021 at 10:57 ΜΜ, το μέλος Georgis έγραψε: 7 ph ε ? Ενδιαφέρον ! Πόσα bps το έχεις ? και πόσο είναι το ph της βρύσης σου ? Δυστυχώς φιλε μου εκείνη την περίοδο ξεκινουσα το χόμπι και δεν είχα πάρει μετρητη για να μετρησω το tds του νερού του τωρα οσο αφορά το PH της βρυσης μου είναι στο 7,8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος