nikolas_goun 27 Φεβρουαρίου 2021 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2021 Ας παρουσιάσω και εγω το φυτεμένο μου.. Τρέχει απο 10/1/2021 Πληροφορίες ενυδρείου: BOYU MS320 32lt φιλτρανση: το εγκατεστειμένο φιλτρο της BOYU + εσωτερικό RESUN MAGI380 και τα δυο με βιολογικό υλικό φωτισμός: της BOYU LED και AMTRA LED GLASS 9W CO2: TROPICA NANO 60 Υπόστρωμμα: AQUAFOREST LAVASOIL Kάτοικοι: 4 cardinal tetra, 5 orange glowlight tetra, 1 otocinclus, 1 sae, 10+ bloody mary, 3 amano, 2 red crystal Φυτά: Alternanthera reineckii mini, Lobellia cardinalis, anubias nana, Pogostemon helferi, pistia stratiotes, Ludwigia senegalensis, Hydrocotyle tripartita, flame moss, monte carlo, Myriophyllum matogrosense. Ελπίζω να σας αρέσει.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 27 Φεβρουαρίου 2021 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλήσπερα Νικόλα ! Έχεις κάνει πολύ όμορο scape ! Μπράβο ! Άλλα τα tetra & το sae θέλουν περισσότερα λίτρα και μεγαλύτερο πλάτος, είσαι σίγουρος πως το ενυδρείο είναι 32λίτρα και όχι 20? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_goun 28 Φεβρουαρίου 2021 Author #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Σε ευχαριστω φίλε να σαι καλά, ναι το ενυδρείο είναι 32 λίτρα. Οι διαστάσεις είναι: 39x38x22 (YxMxΠ) Για το SAE γνωρίζω οτι θέλει περισσότερα λίτρα, τοποθετήθηκε για λίγο καιρό για να καταπολεμήσω λιγο spirogyra που μου είχε εμφανιστεί και σκοπός μου είναι να το δώσω.. Για τα τετρα τώρα, αδυναμίες είναι αυτές.. δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να διατηρήσω οριακά σε τοσα λίτρα.. μονο γαριδάδικο, δεν θα ήθελα να έχω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 28 Φεβρουαρίου 2021 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος nikolas_goun έγραψε: Σε ευχαριστω φίλε να σαι καλά, ναι το ενυδρείο είναι 32 λίτρα. Οι διαστάσεις είναι: 39x38x22 (YxMxΠ) Για το SAE γνωρίζω οτι θέλει περισσότερα λίτρα, τοποθετήθηκε για λίγο καιρό για να καταπολεμήσω λιγο spirogyra που μου είχε εμφανιστεί και σκοπός μου είναι να το δώσω.. Για τα τετρα τώρα, αδυναμίες είναι αυτές.. δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να διατηρήσω οριακά σε τοσα λίτρα.. μονο γαριδάδικο, δεν θα ήθελα να έχω. Έχε το νού σου να ρίχνεις και κανένα κολοκυθάκι μεσα στη βδομάδα , γιατί έχεις μεγάλο cleaning crew & οι οτο θέλουν λίγο προσοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος