kratoss dark153 19 Φεβρουαρίου 2021 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2021 ψαχνω ενα site γεια να παραγκελνω γεννηστρες η κατι σε περιπτοση που μου χαλασει το οποιο θα ειναι αξιοπιστο ΦΘΗΝΟ και ελληνικο κατα προτιμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 19 Φεβρουαρίου 2021 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2021 ε τώρα αξιοπιστό και φθηνό δεν πάνε μαζί , ότι πληρώνεις παίρνεις , να έχει value for money ναι να το καταλάβω Ρίξε μια ματία https://misirlis-aquarium.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 19 Φεβρουαρίου 2021 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρεις τι με ανησυχεί περισσότερο Γιώργη ; ... η επιλεκτική ανορθογραφία σου ..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 19 Φεβρουαρίου 2021 #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Ξέρεις τι με ανησυχεί περισσότερο Γιώργη ; ... η επιλεκτική ανορθογραφία σου ..... υπάρχουν bug στο multitasking ...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 19 Φεβρουαρίου 2021 #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2021 Δεν αναφέρομαι σε εσένα στον άλλο Γιώργο ( ξέρει αυτός ) το λέω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratoss dark153 20 Φεβρουαρίου 2021 Author #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος marinos έγραψε: Ξέρεις τι με ανησυχεί περισσότερο Γιώργη ; ... η επιλεκτική ανορθογραφία σου ..... δεν ειμαι 13 χρονων και δεν γραφω καθολου γρηγορα απο λαπτοπ αλλα γραφω με ορθογραφια απο κινητο γραφω η ανορθογραφα η κανω missclicks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratoss dark153 20 Φεβρουαρίου 2021 Author #7 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος marinos έγραψε: Δεν αναφέρομαι σε εσένα στον άλλο Γιώργο ( ξέρει αυτός ) το λέω . σε εμενα? και εμενα γιωργη με φωναζουνε οι περισσοτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratoss dark153 20 Φεβρουαρίου 2021 Author #8 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος Georgis έγραψε: ε τώρα αξιοπιστό και φθηνό δεν πάνε μαζί , ότι πληρώνεις παίρνεις , να έχει value for money ναι να το καταλάβω Ρίξε μια ματία https://misirlis-aquarium.gr/ σε αυτο τοsite εχω μπει πολες φορες αλλα ειναι λιγο ακριβουλης [8ευρω για ενα guppy] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratoss dark153 20 Φεβρουαρίου 2021 Author #9 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος kratoss dark153 έγραψε: δεν ειμαι 13 χρονων και δεν γραφω καθολου γρηγορα απο λαπτοπ αλλα γραφω με ορθογραφια απο κινητο γραφω η ανορθογραφα η κανω missclicks Σσσσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 20 Φεβρουαρίου 2021 #10 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος kratoss dark153 έγραψε: σε αυτο τοsite εχω μπει πολες φορες αλλα ειναι λιγο ακριβουλης [8ευρω για ενα guppy] Κοίτα Γιώργο , το να μπαίνεις στο forum να τρολάρεις και να περνάς την ώρα σου είναι δικαίωμα σου και δικαίωμα των διαχειριστών - συντονιστών να σε ανέχονται . Από το σημείο αυτό όμως μέχρι το να δυσφημείς ένα κατάστημα με ψεύδη υπάρχει τεράστια διαφορά. Ελπίζω να σου ξέφυγε και να μην έγινε εσκεμμένα . Προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτω την ανάλογη σελίδα του καταστήματος με τις πραγματικές ( εξαιρετικά ικανοποιητικές ) τιμές . https://misirlis-aquarium.gr/5043-5043-zootoka Παρακαλώ τους διαχειριστές ( @rastaman ) να διαγράψουν το συγκεκριμένο post . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 20 Φεβρουαρίου 2021 #11 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 πριν 29 λεπτά, το μέλος kratoss dark153 έγραψε: σε αυτο τοsite εχω μπει πολες φορες αλλα ειναι λιγο ακριβουλης [8ευρω για ενα guppy] Εφυγές για banggood τότε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratoss dark153 20 Φεβρουαρίου 2021 Author #12 Share 20 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Georgis έγραψε: Εφυγές για banggood τότε ! για τι?Τι ειναι το banggood? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος