tags 6 Ιουνίου 2007 #1 Share 6 Ιουνίου 2007 Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να βγαλω τουλαχιστον 2 φωτο το μικρο μου ενυδρειο 70λ. Η λεπτομερεια της 2 φωτο ειναι το σπιτι που εχω φτιαξει για το pleco μου (σε λιγες μερες ερχεται και το κοριτσι) Αναμενω σχολια. 70 λτ. κοινωνικό φυτεμένο με: 6 Black Neon 3 Red Phantom Tetra 2 Ancistrus dolichopterus το ένα ενήλικο αρσενικό και ένα μικρο 2 Caridina japonica shrimps 2 Red Cherry shrimps 1 Rainbow Shark Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 6 Ιουνίου 2007 #2 Share 6 Ιουνίου 2007 ωραιο το μικρο σου ενυδρειακη αλλα το καρχαρια δε το βγαζεις δε μου κολαει με ολη την συνθεση θελει και μεγαλυτερο ενυδρειο ///.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 6 Ιουνίου 2007 #3 Share 6 Ιουνίου 2007 ωραιο το ενυδρείο σου μια ερώτηση τα χαμηλά φυτά που έχεις τι φυτά είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 6 Ιουνίου 2007 Author #4 Share 6 Ιουνίου 2007 ωραιο το ενυδρείο σου μια ερώτηση τα χαμηλά φυτά που έχεις τι φυτά είναι? το φυτο ειναι:[/u]Sagittaria subulata Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 6 Ιουνίου 2007 #5 Share 6 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, Μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 6 Ιουνίου 2007 #6 Share 6 Ιουνίου 2007 το φυτο ειναι:[/u]Sagittaria subulata thnks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 6 Ιουνίου 2007 #7 Share 6 Ιουνίου 2007 Συγχαρητήρια για το ενυδρείο σου, είναι πολύ ωραίο. Με το καλό να δεχθείς ....και το κορίτσι. umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 6 Ιουνίου 2007 #8 Share 6 Ιουνίου 2007 Πολυ πολυ ομορφο το ενυδρειο σου .... Μου αρεσει πολυ ... Αν μπορεις βγαλε και μια ολικη φωτο του ενυδρειου σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 6 Ιουνίου 2007 #9 Share 6 Ιουνίου 2007 πολυ καλη προσπαθεια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 7 Ιουνίου 2007 Author #10 Share 7 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω ολικη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 11 Ιουνίου 2007 #11 Share 11 Ιουνίου 2007 (edited) Αντε το περιμενουμε πως και πως.Το ενυδρειο σου ειναι και το πρωτο παρα τα λιγα λιτρα του.Συγχαρητηρια πολλη καλη δουλεια!!! Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2007 - Black Tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 13 Ιουνίου 2007 Author #12 Share 13 Ιουνίου 2007 Καινουριες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Ιουνίου 2007 #13 Share 21 Ιουνίου 2007 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ! ΦΙΛΙΚΑ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Ιουνίου 2007 #14 Share 21 Ιουνίου 2007 Πολύ καλό το αποτέλεσμα!!! Τα συγχαρητήριά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 21 Ιουνίου 2007 #15 Share 21 Ιουνίου 2007 Παρα πολυ καλο αποτελεσμα ,συγχαρητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsap 22 Ιουνίου 2007 #16 Share 22 Ιουνίου 2007 Μπράβο σου πολύ καλό και οι τελευταίες φωτο παρα πολυ καλές. Και πάλι μπράβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 22 Ιουνίου 2007 Author #17 Share 22 Ιουνίου 2007 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια Μετα το καλοκαιρι θα μονταριστη και το 120 λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιουλίου 2007 #18 Share 30 Ιουλίου 2007 Μακαρι ολοι οι αρχαριοι να ηταν σαν εσενα. Πολυ Ωραιο. Το Ξυλο που το βρισκω, πως το λενε, ποσο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2008 #19 Share 28 Μαρτίου 2008 το φυτο ειναι:[/u]Sagittaria subulata Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 28 Μαρτίου 2008 #20 Share 28 Μαρτίου 2008 παρα πολυ ομορφο και περιποιημενο να σε ρωτησω ομως κατι..?ο rainbow sarkfin σου τρωει τα φυτα?γιατι εχω δυο σε ενα 120 (100καθαρα)και εχει μια περιεργη ορεξη σε μερικα φυτα,κυριως anubias.τα αλλα που θεωρητικα ειναι και πιο μ****α,δεν τα πειραζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 29 Μαρτίου 2008 #21 Share 29 Μαρτίου 2008 Παρα πολυ ομορφο,λαμπερο και καθαρο ! Μπραβο σου!! Διακρινω και stelleta η κανω λαθος ? Τι φωτισμο εχεις? θα επρεπε οι κορυφες της να κοκκινιζαν λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 29 Μαρτίου 2008 Author #22 Share 29 Μαρτίου 2008 παρα πολυ ομορφο και περιποιημενο να σε ρωτησω ομως κατι..?ο rainbow sarkfin σου τρωει τα φυτα?γιατι εχω δυο σε ενα 120 (100καθαρα)και εχει μια περιεργη ορεξη σε μερικα φυτα,κυριως anubias.τα αλλα που θεωρητικα ειναι και πιο μ****α,δεν τα πειραζει..... ευχαριστώ φίλε stardust Ο Rainbow Shark δεν έμεινε πολύ καιρο στο ενυδρείο και δεν πρόσεξα αν μασουλάει τα φυτάκια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 29 Μαρτίου 2008 Author #23 Share 29 Μαρτίου 2008 Παρα πολυ ομορφο,λαμπερο και καθαρο ! Μπραβο σου!! Διακρινω και stelleta η κανω λαθος ? Τι φωτισμο εχεις? θα επρεπε οι κορυφες της να κοκκινιζαν λιγο.. Δεν είναι stelleta αλλά δεν θυμάμαι και πως το λένε, όμως stelleta έχω στο άλλο ενυδρείο και ναι όταν φτάνει ψηλά κοκκινίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 29 Μαρτίου 2008 #24 Share 29 Μαρτίου 2008 Παρα πολυ καλο το ενυδρειο σου . Να δουμε και καμια νεα φωτο να γουσταρουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Μαρτίου 2008 #25 Share 29 Μαρτίου 2008 Παρα πολυ καλο το ενυδρειο σου . Να δουμε και καμια νεα φωτο να γουσταρουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος