Antonis K 16 Φεβρουαρίου 2021 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Μαντέψτε ποιος δε θα πάει για δουλειά σήμερα και κερδίστε ενα χιονόψαρο της αρεσκείας σας Πολλές λευκές καλημερες σε όλους. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Φεβρουαρίου 2021 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Μάλλον και εγώ θα ακολουθήσω τα χνάρια σου. Επιτέλους είδαμε μια άσπρη μέρα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 16 Φεβρουαρίου 2021 #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Ο κύριος με το καπέλο που κάθετε στο 3ο μπαλκόνι στην δεξια πολυκατοικία ! Το βρήκα ???!!! Πότε θα παραλάβω το δώρο μου ? Καλη ξεκούρασηηη σε όλους τους αποκλεισμένους !!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 16 Φεβρουαρίου 2021 Author #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Georgis έγραψε: Ο κύριος με το καπέλο που κάθετε στο 3ο μπαλκόνι στην δεξια πολυκατοικία ! Το βρήκα ???!!! Πότε θα παραλάβω το δώρο μου ? Μπράβο είστε ο μεγάλος τυχερός. Δώστε μας διεύθυνση για να σας αποστείλουμε το δώρο σας. Θα βάλω και κάνα δυο heat pack μέσα για να φτάσει σωο και αβλαβες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Φεβρουαρίου 2021 #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 πριν 18 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Μπράβο είστε ο μεγάλος τυχερός. Δώστε μας διεύθυνση για να σας αποστείλουμε το δώρο σας. Θα βάλω και κάνα δυο heat pack μέσα για να φτάσει σωο και αβλαβες Αντώνη τη λες θα το σκοτώσεις το ζώο eispack θα βάλεις και μάλιστα τρία το ένα θα το δώσεις να το φάει. ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 16 Φεβρουαρίου 2021 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Μαντέψτε ποιος δεν θα κουνήσει το αυτοκίνητο πάλι σήμερα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Φεβρουαρίου 2021 #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Γατακια! Εγω πηγα στην δουλεια στηνΦλωρινα το Σαββατοκυριακο! Μιση ωρα γυμναστικης με το φτιαρι αρκει για να βγαλεις το αμαξι απο κει, που το πάρκαρες το βραδυ! 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Φεβρουαρίου 2021 #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Εμ μόνο έτσι γίνονται τα πραγματικά μπρατσα Ναταλία μου ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Φεβρουαρίου 2021 #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Δηλωνω ατυχος !! 6 παρα εφτασα στην δουλεια και μετα απο λιγο αρχισε εξω να γινεται πανικος... Τουλαχιστον κατα τις 9 μας εδιωξαν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Φεβρουαρίου 2021 #10 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 πριν 23 λεπτά, το μέλος rastaman έγραψε: Δηλωνω ατυχος !! 6 παρα εφτασα στην δουλεια και μετα απο λιγο αρχισε εξω να γινεται πανικος... Τουλαχιστον κατα τις 9 μας εδιωξαν... Ήσουν νωρίς ρε συ για αυτό. Τέτοιο μακελειό έχει να γίνει πολλά χρόνια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 16 Φεβρουαρίου 2021 #11 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως με μισό μέτρο χιόνι δουλειά δεν πήγα αλλά πήγα στο δίπλα χωριό για τσίπουρα! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Φεβρουαρίου 2021 #12 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 (edited) Καλά εγώ πάλι σήμερα.... Σιβηρία....μάντεψε ποιος δε θα πάει ούτε αύριο δουλειά ? Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2021 - killerknight 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Φεβρουαρίου 2021 #13 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος Katrin έγραψε: Μαντέψτε ποιος δεν θα κουνήσει το αυτοκίνητο πάλι σήμερα Τα πρωινά το βρίσκεις από το χιόνι η σκάβεις για να το βρεις? ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 16 Φεβρουαρίου 2021 #14 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 27 minutes ago, killerknight said: Τα πρωινά το βρίσκεις από το χιόνι η σκάβεις για να το βρεις? ? Δεν ασχολούμαι καν....όταν λιώσουν θα πάω να το πάρω 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Φεβρουαρίου 2021 #15 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 Οχαχαχαχα κλαίω...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 16 Φεβρουαρίου 2021 #16 Share 16 Φεβρουαρίου 2021 3 hours ago, rastaman said: Δηλωνω ατυχος !! 6 παρα εφτασα στην δουλεια και μετα απο λιγο αρχισε εξω να γινεται πανικος... Τουλαχιστον κατα τις 9 μας εδιωξαν... Τς τς τς δεν ντρέπονται μες στην παγωνιά σας έδιωξαν??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina12 17 Φεβρουαρίου 2021 #17 Share 17 Φεβρουαρίου 2021 Λιώσαν γρήγορα τα χιόνια, ωραίο ήταν όσο κράτησε! ❄️❄️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Φεβρουαρίου 2021 #18 Share 17 Φεβρουαρίου 2021 Άντε παιδιά σε καμία δεκαετία πάλι τέτοιο χιόνι! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anestis2014 17 Φεβρουαρίου 2021 #19 Share 17 Φεβρουαρίου 2021 Σήμερα φτυάρι και φαράσι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 17 Φεβρουαρίου 2021 #20 Share 17 Φεβρουαρίου 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Άντε παιδιά σε καμία δεκαετία πάλι τέτοιο χιόνι! Δεν πειράζει καλύτερα ! Το κλίμα τα τελευταία χρόνια μας έχει φλορέψει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 17 Φεβρουαρίου 2021 #21 Share 17 Φεβρουαρίου 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Καλά εγώ πάλι σήμερα.... Σιβηρία....μάντεψε ποιος δε θα πάει ούτε αύριο δουλειά ? Την τρέλα μου μέσα...τελικά πήγα για δουλειά...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος