Gianna Zerba 5 Φεβρουαρίου 2021 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2021 (edited) Γεια σας παιδεια έχω σε μια γυάλα 2 λίτρα έναν μονομαχο 4 μήνες αλλά τον τελευτευο μηνα νομίζω ότι έχει fin rot έχω λάμπα 40w θερμή και ένα κομμάτι κέρατο φύλλο πήγα στο πέτρα σοκ και μου έδωσε αντί χλώριο είπε ότι μια χαρα θα είναι τώρα την άλλη εβδομάδα θα έρθει ένα ενυδρείο 20 λίτρα με φίλτρο θερμόστατη επίσης κάθετε στον πάτο συχνα Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2021 - Gianna Zerba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna Zerba 5 Φεβρουαρίου 2021 Author #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 6 Φεβρουαρίου 2021 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2021 Ρε συ γενικά το ενυδρείο είναι εντελώς ακατάλληλο...Ούτε θέρμανση, ούτε φίλτρο, λίγα λίτρα...Πάλι καλά που έχει ζήσει και τόσο...Αλλαγές νερού έστω του κάνεις? Όταν έρθει το ενυδρείο το φίλτρο θα πρέπει να "στρώσει". Διάβασε για το προφιλ του ψαριού, υπάρχουν πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 6 Φεβρουαρίου 2021 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2021 Φίλη μου κάψιμο από αμμωνία είναι. Το δοχειακι που έχεις είναι δοχείο μεταφοράς ψαριών και μάλιστα μικρών. Σε δύο λίτρα δε ζει κανένα ψάρι. Ο μονομαχος που έχεις εχει επιβιώσει μέχρι σήμερα γιατί αντέχει και στα είκοσι λίτρα. Στα είκοσι όμως όχι στα δύο και σε ένα ενυδρείο που θα έχει φίλτρο, σωστό υπόστρωμα και όχι χρωματιστό, φυτά και ξύλα για κρυψώνες. Το ψάρι υποφέρει εκεί που είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Φεβρουαρίου 2021 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2021 Όπως θα κατάλαβες το 2λιτρο δοχείο είναι ακατάλληλο για το ψαράκι. Κάνε αν μπορείς καθημερινές μικρές αλλαγές νερού με αντιχλωριο, μέχρι να έρθει το 20λιτρο. Τότε να μιλήσουμε για να του φτιάξεις ένα ωραίο παλατάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giants zerba 7 Φεβρουαρίου 2021 #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2021 Κάνω άλλον λογαριασμό επειδή η γυάλα έπεσε και το κινητό μου βλάχικε και δεν θυμάμαι το email η μονομάχος έπαθε κάτι έπεσε από ένα μέτρο περίπου τώρα είναι καλά τον έβαλα σε ένα 15 πλαστικό κουτί από τα jumpo μπορεί να έχει πάθει κάτι τελικά ο μονομάχος και να μην το ξέρω παραγειλα μια ανουμπια ένα Πυθαρι μικρότο οποίο έχει την ανουμπια παράγγειλα αντί για φιλαράκια σκουλικακια υπόστρωμα θα. βάλω μια χούφτα φυσικές πέτρες και για υπόστρωμα sera floredepot και κάνω κάθε μερα αλλαγή νερού πήρα βακτήρια έχω βάλει ένα θερμόμετρο για ενυδρείο και λει περίπου ότι η θερμοκρασία είναι 23 με 25.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giants zerba 7 Φεβρουαρίου 2021 #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2021 Το υπόστρωμα θα το ανακατέψω με τις πέτρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giants zerba 7 Φεβρουαρίου 2021 #8 Share 7 Φεβρουαρίου 2021 Και αφού έχει κάψιμο από αμμωνία τι κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος