Chris1995 29 Ιανουαρίου 2021 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι καινούργιος στο χώρο και δε γνωρίζω πολλά πράγματα.. Έχω 4 guppy στο ενυδρείο και μια θηλυκή μονομάχο.. Από χθες το αρσενικό guppy είχε δε κολυμπαγε καλά ήταν στο βυθό έτρεμε και η ουρά του ήταν κάπως φαγωμενη.. Σήμερα το πρωί το είδα και ήταν πεθαμένο.. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. Ανεβάζω και φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratoss dark153 30 Ιανουαρίου 2021 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2021 Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά για αυτό λέγεται μονομάχος. Και εγώ έχω ένα πανέμορφο αρσενικό μονομάχο αλλά τον έχω χόρια πρόσεχε πολύ θα στα εκτελέσει όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPapak13 30 Ιανουαρίου 2021 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2021 Το προβλημα δεν ειναι ο μονομαχος αλλα οι διαφορετικες συνθηκες νερου που θελει το καθενα. Ο μονομαχος θελει μαλακο ενω τα γκαπυ θελουν σκληρο-υφαλμυρο νερο. Τεστακια ποιοτητας νερου εχεις κανει (αμμωνια-νιτρωδη-νιτρικα)? Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? Καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου? Εχεις φιλτρο? Διαβασε αυτα τα αρθρα: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Ιανουαρίου 2021 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2021 Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος